• Со попуст
  • Неодамнешно
Кујна корпа За Отпадоци Корпа За Отпадоци Едноставна Корпа За Отпадоци За Домаќинство Еднобојна Мат Текстура Корпа За Отпадоци Корпа За Отпадоци Без Капак Корпа З?

Кујна корпа За Отпадоци Корпа За Отпадоци Едноставна Корпа За Отпадоци За Домаќинство Еднобојна Мат Текстура Корпа За Отпадоци Корпа За Отпадоци

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Големина : дијаметар На Отворање : 20/23СМ, висина 27/30СМ, големината погодна за поставување во кој било агол од просторијата, мала и компактна, не зафаќа простор и е погодна за складирање; Тежина : 400/490гр; Материјал : 100% пп материјал, во исто време, тој е потрајни и полесни од традиционалните пластични корпи за отпадоци;. Дизајн на моделирање : минимализмот изгледа поудобно и може да биде добро интегриран во канцелариско кафе, студирање и други места;. Издржлив и лесен за чистење : корпата за отпадоци е издржлива и лесно се брише со влажна крпа. Може да се вклопи буквално насекаде, што во мал апартман е вистинска предност. Идеален за мали бањи. Издржлив, не лесно деформиран, многу лесен и лесен за чистење.Вклучен пакет : 1 Х канта За Ѓубре спецификација : Материјал : нова пластика, Изглед : минимализам, Големина : дијаметар На Отворање : 20/23СМ, висина : 27/30СМ, Тежина : 400/490гр. Одговара на вообичаени кеси за отпадоци, не се потребни скапи сопствени кеси.


Клучни карактеристики

Material:
new plastic,
Appearance:
minimalism,
Size:
Opening diameter
Weight:
400/490g.
Fits common trash bags, no expensive custom bags required. :

Слични производи во категоријата