• Со попуст
  • Неодамнешно
Јардве 20 Еез Мини Корпа За Отпадоци Додатоци За Мала Куќа Мала Корпа За Отпадоци Десктоп Корпа За Отпадоци Канта За Ѓубре Играчка Минијатурна Сцена Модел Песок Мас?

Јардве 20 Еез Мини Корпа За Отпадоци Додатоци За Мала Куќа Мала Корпа За Отпадоци Десктоп Корпа За Отпадоци Канта За Ѓубре

 
DEN 310.88

Количината на стоката
Това е достапна

ИГРАЧКА ЗА СОРТИРАЊЕ ЃУБРЕ МИНИ КАНТА ЗА ЃУБРЕ ПОКРАЈ ВОЗИЛОТО - Повеќенаменска, оваа мини канта за ѓубре, може да биде за минијатурен декор НА животната сцена, самостојна работа, КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ МОДЕЛ МИНИ КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ МОДЕЛ-Изработена Од врвен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ за издржлива и практична за употреба, идеална за самостојна употреба на песочна маса. МАЛАТА КОНЗЕРВА ЗА РЕЦИКЛИРАЊЕ КОРИСТИ МИНИ КАМИОНИ ЗА ЃУБРЕ-СО деликатни детали и уникатен дизајн, направете ја мини кантата за ѓубре многу живописна и креативна. МИКРО ПЕЈЗАЖНИ КОРПИ за ОТПАДОЦИ Изработени Од врвен абс материјал за издржлив и практичен за употреба, идеален за самостојна употреба на песочна маса. ЃУБРЕ РЕЦИКЛИРАЊЕ КАМИОН играчка украсот е совршен додаток и декорација за мини куќа. Практично, едноставно, практично, атмосферско и елегантно, може да биде најдобриот декор за мини куќа. Пакетот Вклучува 20 х 1/50 Мини канти За отпадоци Карактеристики-Големина : Околу 1, 60Х1, 60Х2, 90см/0, 63Х0, 63Х1 Ѓубре Може Да Обликува Декор. - Материјал : Абс Кукла Куќа Ѓубре Канта-Боја : Како Што Е Прикажано Отпад Канта-украс е совршен додаток и декорација за мини куќа. Практично, едноставно, практично, атмосферско и елегантно, може да биде најдобрата фигурина За Ѓубре Од Мини куќа. - Со деликатни детали и уникатен дизајн, Направете ја мини кантата за ѓубре Многу живописна и креативна Корпа За Отпадоци Модел.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата