• Со попуст
  • Неодамнешно
Сендвич Контејнер со тројство 20 парчиња Пакување Пица 6 инчни Брановидни Садови За Носење Пица Картонски Контејнери За Еднократна Употреба Салата Бенто За Кујна Р?

Сендвич Контејнер со тројство 20 парчиња Пакување Пица 6 инчни Брановидни Садови За Носење Пица Картонски Контејнери За Еднократна Употреба

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Едноставен И Практичен Дизајн, Тие Се Лесни за Употреба и Носење Произведен Со Врвен Материјал, Безбеденdyи За Употреба. Погоден За Канцеларија, Училиште, Пикник, Дом, Ресторан, Забава Итн. Можете Да Го Спакувате бенто Во Кутија и Да Го Однесете На Работен Ручек. Пренослив и Лесен, Лесен за Носење со вас за Пикник. Едноставен И Практичен Дизајн, Тие Се Лесни за Употреба и Носење. Произведен Со Врвен Материјал, Безбеденdyи За Употреба. Погоден За Канцеларија, Училиште, Пикник, Дом, Ресторан, Забава Итн. Можете Да Го Спакувате бенто Во Кутија и Да Го Однесете На Работен Ручек. Пренослив и Лесен, Лесен за Носење со вас за Пикник. Опис20 парчиња Кутии За Завиткување Крафт Хартија Се Доволни за Секојдневна Употреба. Удобен Начин За Ставање На Роденденска Забава или Пикник, Кој Е Погоден За Шаво Пријателите и Семејството. Основни Кутии за Пакување За Продавници, Ресторани.Карактеристики Боја : Светло-Кафеава.Материјал : Хартија.Едноставен И Практичен Дизајн, Тие Се Лесни за Употреба и Носење.Можете Да Го Спакувате бенто Во Кутија и Да Го Однесете На Работен Ручек.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата