• Со попуст
  • Неодамнешно
силиконски Контејнер за Храна plplaaoo, 8,1 x 5,1 x 3in Кутија За Ручек, Склопувачка Кутија За Бенто, Кутија за Складирање Храна со Вилушка И Лажица, Пренослив Сад За Ручек За ?

силиконски Контејнер за Храна plplaaoo, 8,1 x 5,1 x 3in Кутија За Ручек, Склопувачка Кутија За Бенто, Кутија за Складирање Храна со Вилушка И

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

3 РАЗЛИЧНИ БОИ : во кутијата бенто има 3 различни бои : сина, жолта и црвена Тие се толку шарени. Можете да изберете оној што ви се допаѓа. Задоволување на вашите различни потреби. ОТПОРЕН НА ТОПЛИНА : со отпорен на висока температура, контејнерите за ручек може безбедно да се користат во фрижидери, микробранови печки, машини за миење садови. Капак за заклучување на клипот за да ја одржувате вашата храна безбедна и со воздушен вентил на капакот како опција за отвор за воздух кога користите во микробранова печка. ПРЕКЛОПЕН ДИЗАЈН : преклопното складирање за ручек може да биде дизајн за погодност. Може целосно да се преклопи на 1/2 од оригиналната големина кога не се користи, а кутиите за ручек може да се наредат заедно. Погодно за извршување и складирање. ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : силиконскиот сад за ручек не е погоден само за складирање храна дома, во ресторанот, туку е совршен и за канцеларија, училиште, пикник, друштво, кампување, пешачење, патување итн. БЕЗБЕДНО и НЕТОКСИЧНО : кутијата за ручек е изработена од силиконски и пп материјал за храна, кој е безбеден, нетоксичен и без мирис. Нашиот сад за ручек не е штета за вашето здравје. Можете да ги користите безбедно. 3 РАЗЛИЧНИ БОИ : во кутијата бенто има 3 различни бои : сина, жолта и црвена. Тие се толку шарени. Можете да изберете оној што ви се допаѓа. Задоволување на вашите различни потреби. ОТПОРЕН НА ТОПЛИНА : со отпорен на висока температура, контејнерите за ручек може безбедно да се користат во фрижидери, микробранови печки, машини за миење садови. Капак за заклучување на клипот за да ја одржувате вашата храна безбедна и со воздушен вентил на капакот како опција за отвор за воздух кога користите во микробранова печка. ПРЕКЛОПЕН ДИЗАЈН : преклопното складирање за ручек може да биде дизајн за погодност. Може целосно да се преклопи на 1/2 од оригиналната големина кога не се користи, а кутиите за ручек може да се наредат заедно.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
  silicone pp
Color:
Red, Yellow, Blue(optional)
Size:
approx.20.5*13*7.5cm/8.1*5.1*3in
Weight:
Approx.228g/8oz
Package list:
 
1 * Silicone Lunch Box:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing :
slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Слични производи во категоријата