• Со попуст
  • Неодамнешно
ЈОГА-Ремен ЗА ЈОГА Блокови ЗА ЈОГА ЕВА Пена Блокови Што Не Се Лизгаат Блокови За Поддршка На Пена Лесни Јога Неопходни За Јога Отпорни На Мирис За Јоги Јогини Јога П?

ЈОГА-Ремен ЗА ЈОГА Блокови ЗА ЈОГА ЕВА Пена Блокови Што Не Се Лизгаат Блокови За Поддршка На Пена Лесни Јога Неопходни За Јога

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

90% Памук/10% Вискоза ЕВА Јога Блок Јога Обука Тула Танчерка Јога Обука Тула Танц Воз Алатка Танцување Воз Тула Висока Густина Јога Блок Фитнес Обука Јога Блок Јога Обука Снабдување. Може цврсто да го поддржи вашето тело под кој било агол, обезбедувајќи ви чувство на сигурност. Висококвалитетен материјал, издржлив и удобен. Јачина со висока густина, подобро за употреба. Сетот јога блокови обезбедува стабилност и рамнотежа потребни во вашата пракса за да помогне при оптимално усогласување, подлабоки пози и зголемена сила. Ременот за истегнување обезбедува голема помош за држење на позите и го намалува ризикот од влечени мускули и други повреди. Користење на добра И природна ЕВА, без пукање, без чуден мирис. Лесна, оваа јога тула е лесна за држење. Одличен додаток за вежбање за вежбање Јога и Пилатес. Површината против лизгање спречува лизгање за време на употребата. За почетници до напредни практичари, обука за јога, вежбање и многу повеќе. Описовој Јога Блок беа изработени од врвни и безбедни материјали за издржлива употреба. Лесниот дизајн ви го прави погоден за носење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата