• Со попуст
  • Неодамнешно
Неродеко 60 Парчиња Штипка За Облека Со Висечка Тока Метални Куки Закачалка За Облека Куки За Закачалки За Ватенка Штипки За Закачалки За Чизми Клипови За Облека Кл?

Неродеко 60 Парчиња Штипка За Облека Со Висечка Тока Метални Куки Закачалка За Облека Куки За Закачалки За Ватенка Штипки За Закачалки

 
DEN 383.84

Количината на стоката
Това е достапна

Висечка Кука За Клип : Одлична изработка, добра текстура, фини детали, добра декорација и прекрасен изглед Метална Облека : КУКА ЗА ПЕРЕЊЕ СО КЛИПОВИ Користете ги овие клипови за облека за цврсто да ја поправите облеката на закачалката и да спречите облеката да биде разнесена од ветрот. Клипови За Крпи За плажа : Овие штипки за облека се изработени од издржлив и врвен материјал, имаат мазни рабови, не - дизајн, се безбедни и сигурни за употреба. Клипови За Закачалки За капа : Користете ги овие штипки за облека за цврсто да ја поправите облеката на закачалката и да спречите облеката да биде разнесена од ветрот. Тешка Облека : Применлива за различни сцени, како што се виси облека, виси ватенка и виси чорапи. Висечка Кука За Клип : Одлична изработка, добра текстура, фини детали, добра декорација и прекрасен изглед. Метална Облека : КУКА ЗА ПЕРЕЊЕ СО КЛИПОВИ Користете ги овие клипови за облека за цврсто да ја поправите облеката на закачалката и да спречите облеката да биде разнесена од ветрот. Клипови За Крпи За плажа : Овие штипки за облека се изработени од издржлив и врвен материјал, имаат мазни рабови, не - дизајн, се безбедни и сигурни за употреба. Клипови За Закачалки За капа : Користете ги овие штипки за облека за цврсто да ја поправите облеката на закачалката и да спречите облеката да биде разнесена од ветрот. Тешка Облека : Применлива за различни сцени, како што се виси облека, виси ватенка и виси чорапи. Пакетот Вклучува 3 парчиња x 20 € Карактеристики На Штипки За Облека - Боја : Розови Клипови За Фиксација На Јорган-Материјал : Нерѓосувачки челик, Пвц Штипки За Облека - Големина : 8, 50 X2, 30 X2, 30cm/3, 34 X0, 90 X0 Клипови за Ватенка од Нерѓосувачки Челик. - Користете ги овие клипови за облека за цврсто да ја поправите облеката на закачалката и да спречите облеката да биде издувана од Клиповите за Фиксирање На Чорапите од ветер.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата