• Со попуст
  • Неодамнешно
Хомојојо Летен Вентилатор Ткаенина Ткаенина Заштита На Вентилаторот Заштита На Вентилаторот Организатор На Вентилаторот Торба За Складирање На Вентилаторот Тор?

Хомојојо Летен Вентилатор Ткаенина Ткаенина Заштита На Вентилаторот Заштита На Вентилаторот Организатор На Вентилаторот Торба За Складирање

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Заштитниот КАПАК Пакетот вклучува 1 парчиња капак на вентилаторот (вентилаторот не е вклучен) ЛЕТНА ТКАЕНИНА за ВЕНТИЛАТОРИ Одговара на дијаметар помал од 50 см електричен вентилатор. ЗАШТИТА ОД ТКАЕНИНА на ВЕНТИЛАТОРОТ Може да Се Перат и , може повторно да се користат некое време. КАПАКОТ ЗА ЗАШТИТА на ВЕНТИЛАТОРОТ користи Лесен, но издржлив материјал. ОРГАНИЗАТОРОТ на ВЕНТИЛАТОРОТ го одржува вентилаторот чист кога не се користи. Заштитниот КАПАК Пакетот вклучува 1 парчиња капак на вентилаторот (вентилаторот не е вклучен). ЛЕТНА ТКАЕНИНА за ВЕНТИЛАТОРИ Одговара на дијаметар помал од 50 см електричен вентилатор. ЗАШТИТА ОД ТКАЕНИНА на ВЕНТИЛАТОРОТ Може да Се Перат и , може повторно да се користат некое време. КАПАКОТ ЗА ЗАШТИТА на ВЕНТИЛАТОРОТ користи Лесен, но издржлив материјал. ОРГАНИЗАТОРОТ на ВЕНТИЛАТОРОТ го одржува вентилаторот чист кога не се користи. Пакетот Вклучува 1 x Карактеристики На Капакот На Вентилаторот-Боја : Сива Торба за Складирање На Вентилаторот. - Материјал : Полиестерска Торба За Нега На Вентилаторот. - Дијаметар : 50см. - Пакетот вклучува капак на вентилаторот од 1 парчиња (вентилаторот не е вклучен) Капак На Вентилаторот Против прашина.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата