• Со попуст
  • Неодамнешно
Beavorty 800 парчиња украси за материјали за резерви на прсти жени дами занаети cm златни столпчиња шарми decal d декори знаци за накит пари зеленило форма DIY налепници за ди?

Beavorty 800 парчиња украси за материјали за резерви на прсти жени дами занаети cm златни столпчиња шарми decal d декори знаци за накит пари зеленило

 
DEN 620.64

Количината на стоката
Това е достапна

Декори за прсти : Налепниците за 3Д на нокти во форма на златен долар е лесна за примена и ќе создадат прекрасен ефект, да помогнат да ги задржите ноктите елегантни и посебни Налепници за врвови на ноктите : Делумки за пари за нокти Совршени додатоци за уметност за нокти, лесно за да создадете уникатни стилови на маникир. Снабдување со маникир : Совршени додатоци за уметност за нокти, лесно за да создадете уникатни стилови на маникир. 3Д привлечност на ноктите : Погодно за аплицирање и работа, како за почетници, така и за искусни корисници. Декор на маникир : Орнаменти за нокти на доларот се повеќе украси внатре, доволно за да ги користите долго време. Декори за прсти : Налепниците за 3Д на нокти во форма на златен долар е лесна за примена и ќе создадат прекрасен ефект, да помогнат да ги задржите ноктите елегантни и посебни. Налепници за врвови на ноктите : Делумки за пари за нокти Совршени додатоци за уметност за нокти, лесно за да создадете уникатни стилови на маникир. Снабдување со маникир : Совршени додатоци за уметност за нокти, лесно за да создадете уникатни стилови на маникир. 3Д привлечност на ноктите : Погодно за аплицирање и работа, како за почетници, така и за искусни корисници. Декор на маникир : Орнаменти за нокти на доларот се повеќе украси внатре, доволно за да ги користите долго време. Пакетот вклучува 800 x маникирски украси карактеристики -компатибилни со природни и вештачки нокти и лесни за примена на дијаманти за нокти.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата