• Со попуст
  • Неодамнешно
Магидеал електричен држач за кекс на рингишпил со фиоки за сервирање 360 степени револвинг со приказ на торта за торба за декорација на роденден во банкет, единечен ?

Магидеал електричен држач за кекс на рингишпил со фиоки за сервирање 360 степени револвинг со приказ на торта за торба за декорација на роденден

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

360 РОТАЦИЈА ЕЛЕКТРИЧКИ РОТАРИСКИ ПЛАТИНСКИ ДИКТИРА : Лесен за употреба : Контрола на едно копче, со мали фиоки за сервирање за да ја задржите вашата храна, удобна и стабилна Функција : Прикажете ги сите ваши колекции во вашата продавница и дома и ќе бидат најмногу привлечни за вашите гости или клиенти. Апликација : Совршен за забави за чај, годишнини, роденденска забава, пекара. Совршено за Божиќ, Денот на благодарноста или декорацијата за домови. Опис : - 360 РОТАЦИЈА ЕЛЕКТРИЧКИ РОТРАЦИЈА ДИКТИНСКИ СТАНД : СТАНЦИ ЗА КАРУСЕЛСКИ КАПАКЕ, ДЕСЕРТ, ТАКА, итн. - Материјал : Направено од ПВЦ материјал, издржлив, силен и невкусен. - Лесен за употреба : Контрола на едно копче, со мали фиоки за сервирање за да ја задржите вашата храна, удобна и стабилна. - Функција : Покажете ги сите ваши колекции во вашата продавница и дома и ќе бидат најмногу привлечни за вашите гости или клиенти. - Примена : Совршено за забави за чај, годишнини, роденденска забава, пекара. Совршен за Божиќ, Денот на благодарноста подарок или декорацијата за домови.Спецификација : - Материјал : Pvc Size Chart : Двоен слоеви на фиоката Големина : 22 CMX4.


Клучни карактеристики

- Material:
PVC
Size Chart:
Double Layers:
Bottom Tray Size:
22cmx4.5cm /8.66inchx1.77inch.
Top Tray Size:
20cmx5cm /20cmx5cm/7.87inchx1.97inch.
Single Layer:
30.8cmx21.9cmx13cm/12.13inchx8.62inchx5.12inch.
Package Includes:
1 Rotating Dessert Display Stand:
Note:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.:

Слични производи во категоријата