• Со попуст
  • Неодамнешно
Преносен склопувачки сад за складирање на вода за складирање на вода со голем капацитет за преклопување на кофа со рачка што не се лизга за патување за пешачење за ?

Преносен склопувачки сад за складирање на вода за складирање на вода со голем капацитет за преклопување на кофа со рачка што не се лизга

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Направено од високо квалитетен материјал, силен и издржлив, анти-старечки и не е лесен за пробивање Склопување и заштеда на простор, може да се свиткаат во аголот или да висат околу кука кога не се во употреба. Преносна и не-лизгачка рачка е удобна за одржување, погодна за носење. Голем капацитет, удобен за кујна, градина, употреба на пикник, многу практично. Може да се користи за риболов на отворено, кампување, миење автомобили и како корпа за багажникот. Направено од високо квалитетен материјал, силен и издржлив, анти-старечки и не е лесен за пробивање. Склопување и заштеда на простор, може да се свиткаат во аголот или да висат околу кука кога не се во употреба. Преносна и не-лизгачка рачка е удобна за одржување, погодна за носење. Голем капацитет, удобен за кујна, градина, употреба на пикник, многу практично. Може да се користи за риболов на отворено, кампување, миење автомобили и како корпа за багажникот. Преносна и не-лизгачка рачка е удобна за одржување, погодна за носење. Склопувачки и заштеда на простор, може да се преклопат во аголот или да висат околу кука кога не се во употреба. Направено од високо квалитетен материјал, силен и издржлив, анти-старечки и не е лесен за пробивање. Голем капацитет, удобен за кујна, градина, употреба на пикник, многу практично. Може да се користи за риболов на отворено, кампување, миење автомобили и како корпа за багажникот.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Folding Bucket
Material:
Plastic + Iron + Oxford Cloth
Color:
As shown in the picture
Folding Size:
Approx.23.5x3.5cm/9.3x1.4in(D x H)
Unfolding Size:
Approx.23.5x21.5cm/9.3x8.5in(D x H)
Weight:
Approx.416g/14.7oz
Suitable for:
Outdoor fishing, camping, car washing, trunk bucket
Package List:
1 x Folding Bucket :
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Слични производи во категоријата