• Со попуст
  • Неодамнешно
Nextion 3.2 ″ HMI Display Основна серија NX4024T032 LCD-TFT отпорен на екран на допир 400 × 240 компатибилен за Arduino и Raspberry Pi, погоден за 3Д печатари, возило HMI, уред за убавина, итн.

Nextion 3.2 ″ HMI Display Основна серија NX4024T032 LCD-TFT отпорен на екран на допир 400 × 240 компатибилен за Arduino и Raspberry

 
DEN 735.84

Количината на стоката
Това е достапна

【Економично решение за HMI】 Следното решение е најдоброто рамнотежа HMI решение помеѓу трошоците и придобивките со ниска и намалена крива на учење 【Лесен за употреба】 Dextion HMI дисплеј се поврзува со периферниот MCU преку TTL Serial (5 V, TX, RX, GND) за да се обезбедат известувања за настани на кои може да дејствува периферниот MCU, периферниот MCU може лесно да го ажурира напредокот и статусот да се врати на следниот дисплеј за прикажување на следната Едноставни упатства засновани на текст ASCII. 【Бесплатен софтвер за програмирање】 Можете да го развиете проектот HMI GUI преку бесплатниот софтвер за уредник Nextion, лесните компоненти за влечење и паѓање и едноставни упатства засновани на текст ASCII, драматично ќе ги намалат обемот на работа за развој на проектот HMI. 【Широк спектар на апликации】 Nextion може да се користи во возило HMI, 3 D печатач, медицински уред, уред за убавина, линија на производство, итн. 【Квалитет и обезбедување на безбедност】 Следното гарантира достапност за минимум 5 години за сите производи од серија и е CE и ROHS во согласност, а тимот за техничка поддршка Nextion обезбедува реактивна основна техничка услуга на хардвер низ сите времиња зони.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата