• Со попуст
  • Неодамнешно
Fielect 2pair EC3 приклучоци за конектор за батерии EC3 Femaleенски 3,5 mm Банана приклучок Конектор за приклучоци за куршуми за RC ESC LIPO батерија Електричен мотор Авион Квадкопте?

Fielect 2pair EC3 приклучоци за конектор за батерии EC3 Femaleенски 3,5 mm Банана приклучок Конектор за приклучоци за куршуми

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

[Содржина на пакетот] - 2 парчиња жени; 2 куќишта на жени, 4 женски позлатени иглички [Материјал] - Приклучокот за банана од 3,5 мм е месинг златен позлатен, што не е лесно да се оксидира и има добра електрична спроводливост. [Функција] - Висококвалитетниот конектор за приклучок за банана EC3 обезбедува безбедна врска за батеријата и моторот. [Карактеристики] - Дизајнот што не се лизга на школка смета за погодност и сигурност, лесен за приклучок и исклучување. [Апликација] - EC3 конектор Компатибил со RC ESC LIPO батерија, мотори, хеликоптер за далечински управувач, итн. [Материјал] - Приклучокот за банана од 3,5 мм е месинг златен позлатен, што не е лесно да се оксидира и има добра електрична спроводливост. [Функција] - Висококвалитетниот конектор за приклучок за банана EC3 обезбедува безбедна врска за батеријата и моторот. [Карактеристики] - Дизајнот што не се лизга на школка смета за погодност и сигурност, лесен за приклучок и исклучување. [Апликација] - Компатибил на конекторот EC3 со RC ESC LIPO батерија, мотори, хеликоптер за далечински управувач, итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата