• Со попуст
  • Неодамнешно
Typec to HD мултимедијална интерфецевга адаптер за сплитер на типот на мултипорт конвертор, типк до VGA адаптер HDMI до VGA адаптер.

Typec to HD мултимедијална интерфецевга адаптер за сплитер на типот на мултипорт конвертор, типк до VGA адаптер HDMI до VGA адаптер.

 
DEN 156.80

Количината на стоката
Това е достапна

Само вклучете го и тогаш можете да го користите, нема потреба да инсталирате возач, лесен за работа Лаптопот поврзан со проектор, HD дисплеј во канцеларија и бизнис, интеракција со голем екран, проширен приказ на податоци. Лаптоп поврзан со ТВ, VGA интерфејс, погоден за различни уреди за прикажување, Резолуција 1920x1080. Текстура на HD слика, поддршка на резолуција на висока дефиниција на 4 K, можете да уживате во визуелниот празник дома. Користејќи материјал за алуминиумска легура, добар ефект на дисипација на топлина, постабилен пренос. Само вклучете го и потоа можете да го користите, нема потреба да инсталирате возач, лесен за ракување. Лаптоп поврзан со проектор, HD дисплеј во канцеларија и бизнис, интеракција со големи екран, проширен приказ на податоци. Лаптоп поврзан со ТВ, VGA интерфејс, погоден за различни уреди за прикажување, Резолуција 1920х1080. HD текстура на слика, Поддршка на резолуцијата на 4 K High Definition, можете да уживате во визуелниот празник дома. Користејќи материјал за алуминиумска легура, добар ефект на дисипација на топлина, постабилен пренос.


Клучни карактеристики

Item Type:
TypeC Video Adapter
Material:
Aluminum Alloy
Color:
As Picture Shown
Weight:
Approx. 60.0g/2.1in
HD Multimedia Interface:
Output supports up to 4K (3840x2160) 30Hz video resolution, compatible with resolutions below 1080P
VGA Port:
Output supports 1080P (1920x1080) video resolution, compatible with resolutions below 1080P
Plug and play :
Package List:
1 x TypeC Video Adapter :

Слични производи во категоријата