• Со попуст
  • Неодамнешно
Акозон Радио Фасција Панел, 10 Инчен Автомобил Радио Фасција Панел Адаптер ГПС Рамка Покрие Трим Комплет Одговара Замена За ХОНДА СИТИ 2015 Црна За Радио Фасција Пане?

Акозон Радио Фасција Панел, 10 Инчен Автомобил Радио Фасција Панел Адаптер ГПС Рамка Покрие Трим Комплет Одговара Замена За ХОНДА

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Панелот за радио Фасција е изработен од висококвалитетен пластичен материјал, цврст и издржлив за фасција панел адаптер. Комплетен комплет за панели за фасција, испорачан со држач и кабел за напојување. за трим гпс навигација. Радио Фасција Панел одговара за ХОНДА СИТИ 2015 (Десна Рака Возачот). за рамка 0 инчи. Лесна инсталација, висококвалитетна завршница дизајнирана добро да одговара на контролната табла на возилото. за комплет за покривање на автомобилот. Овој панел за фасција овозможува инсталирање на 10-инчен систем за навигација. за погоден за хонда. Карактеристики : овој панел за фасција овозможува инсталирање на 10-инчен систем за навигација. Изработен од висококвалитетен пластичен материјал, цврст и издржлив. Комплетен комплет за панели за фасција, испорачан со држач и кабел за напојување. Лесна инсталација, висококвалитетна завршница дизајнирана добро да одговара на контролната табла на возилото. Погоден За ХОНДА СИТИ 2015 (Возач На Десната Рака). Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Материјал : Пластична Боја : Црна Големина : 10 инчен Фитинг : Погоден За Хонда СИТИ 2015 (Драјвер За Десна Рака) Список На Пакети : 1 * Радио Фасција Панел Трим 1 * Кабел За Напојување 1 * Црвен Додаток.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic
Color:
Black
Size:
10 inch
Fitment:
Fit for Honda CITY 2015 (Right Hand Driver)
Package List:
1 * Radio Fascia Panel Trim:
1 * Power Cable:
1 * Red Accessory:

Слични производи во категоријата