• Со попуст
  • Неодамнешно
UXZDX CUJUX Микрофибер Синтетичка Кожа Готвач Торба Ролна Торба Кујна Готвење Пренослив Издржлив Торба За Носење Џебови За Складирање На Ножеви

UXZDX CUJUX Микрофибер Синтетичка Кожа Готвач Торба Ролна Торба Кујна Готвење Пренослив Издржлив Торба За Носење Џебови За Складирање На Ножеви

 
DEN 3866.88

Количината на стоката
Това е достапна

Секоја торба за комплет од професионално одделение држи 10 кујнски ножеви и содржи џеб со патент кој содржи додатоци како што се лажици, лупечи, острилки за ножеви, кујнски ножици и многу повеќе Нашите 10-слот за носење случај можат да се сместат готвачи ножеви до 18 во должина. Нашата торба за готвачи тежи 2 килограми. но, може удобно да собере над 25 килограми. Секоја ролна има прилагодлив ремен за рамо и рачка за носење што овозможува погодност и преносливост за носење на вашите ножеви со леснотија и безбедност при одење на работа, кулинарско училиште, кампување или демонстрации за готвење. Секоја компонента на нашата ролна е дизајнирана имајќи ја предвид безбедноста. Нашата густа синтетичка кожа, еластични токи и врвни навртки се клучни за обезбедување издржливост и за максимизирање на безбедноста. Нашата чанта за готвачи има compономски компактен дизајн кој држи ножеви до 18 во должина. Исто така, складира кујнски прибор, како и кулинарски алатки и формира тесна ролна кога ќе се свитка. Пакетот вклучува : 1 *торба за складирање алатки (алатките не се вклучени). Секоја торба за комплет од професионално одделение држи 10 кујнски ножеви и содржи џеб со патент кој содржи додатоци како што се лажици, лупечи, острилки за ножеви, кујнски ножици и многу повеќе. Нашите 10-слот за носење случај можат да се сместат готвачи ножеви до 18 во должина.Нашата торба за готвачи тежи 2 килограми. но, може удобно да собере над 25 килограми. Секоја ролна има прилагодлив ремен за рамо и рачка за носење што овозможува погодност и преносливост за носење на вашите ножеви со леснотија и безбедност при одење на работа, кулинарско училиште, кампување или демонстрации за готвење.


Клучни карактеристики

Material:
Microfiber
Type:
Bag
Package Included:
Toolkit*1:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Please understand that due to differences in lighting or computer monitors, I cannot guarantee that the photos and actual colors are 100% the same. :

Слични производи во категоријата