• Со попуст
  • Неодамнешно
Хилман Груп Галванизиран Болт за Превоз 1/4 х 2-1/2, 100 Брои, Тапа Точка, Легиран Челик, Самозаклучувачки Тркалезни Сврзувачки Елементи За Глава, Дрво И Метал, Не Е Потре?

Хилман Груп Галванизиран Болт за Превоз 1/4 х 2-1/2, 100 Брои, Тапа Точка, Легиран Челик, Самозаклучувачки Тркалезни Сврзувачки Елементи За

 
DEN 351.84

Количината на стоката
Това е достапна

Завртките за превоз се дизајнирани да прицврстат дрвено лице или на дрво или на метал Рамната глава обезбедува полу-рамна завршница на апликациите. Главите се дизајнирани да ја елиминираат потребата за мијалник. Квадратната долна страна на главата е само заклучување за да се елиминира потребата за алатка за возење. Поцинкуваната завршница е совршена за превенција од ' рѓа. Завртките за превоз се дизајнирани да прицврстат дрвено лице или на дрво или на метал. Рамната глава обезбедува полу-рамна завршница на апликациите. Главите се дизајнирани да ја елиминираат потребата за мијалник. Квадратната долна страна на главата е само заклучување за да се елиминира потребата за алатка за возење. Поцинкуваната завршница е совршена за превенција од ' рѓа. Опис На производот Завртките за Превоз се дизајнирани да прицврстат дрвено лице или на дрвена или метална рамка. Неговата рамна глава е дизајнирана да ја елиминира потребата за мијалник и да обезбеди полу-рамна завршница на апликациите. Квадратната долна страна на главата е само заклучување за да се елиминира вртењето и потребата за алатка за возење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата