• Со попуст
  • Неодамнешно
Tsubaki 50SDS28 Sprocket на ролери, единечна влакно, потребна е двојна букви, 28 заби, #50 ANSI No., 5/8 терен

Tsubaki 50SDS28 Sprocket на ролери, единечна влакно, потребна е двојна букви, 28 заби, 50 ANSI No., 5/8 терен

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Пополнување на единечно влакно со еден сет на заби околу обемот за апликации каде што еден ланец може да го поддржи вртежниот момент и оптоварувањето Пит од 5/8 инчи за големини 50 ланци. Попрска се носеше и центри со QD фитинзи за вметнување и заклучување на грмушки на своето место. Попрска од типот Б со проекција на центар од едната страна за да се сместат разни видови на грмушки за да се спречи да се лизне прскањето на вратилото. Заби за заби помагаат да се спречи лизгање и врзување за да се избегне загуба на електрична енергија во склопови. Пополнување на единечно влакно со еден сет на заби околу обемот за апликации каде што еден ланец може да го поддржи вртежниот момент и оптоварувањето. Пит од 5/8 инчи за големини 50 ланци. Попрска се носеше и центри со QD фитинзи за вметнување и заклучување на грмушки на своето место. Попрска од типот Б со проекција на центар од едната страна за да се сместат разни видови на грмушки за да се спречи да се лизне прскањето на вратилото. Заби за заби помагаат да се спречи лизгање и врзување за да се избегне загуба на електрична енергија во склопови. Овој метеж на ланецот Tsubaki има терен од 5/8-инчи, одговара на ланци со големина 50 и е единечно влакно со еден сет на заби околу неговиот обем за употреба со синџири со единечно влакно. Станува збор за сплупач од типот Б со центри што ја опкружуваше дупчењето од едната страна, а и центарот и дупчењето имаат фитинзи за брзо дисконекции (QD) за вметнување и заклучување на различни QD грмушки во зависност од дијаметарот на вратилото. Забите на спојката помагаат да се спречи лизгање и врзување за да се избегне загуба на електрична енергија во собранијата. Таа ја исполнува Меѓународната организација за стандардизација (ISO) 9001 за обезбедување на квалитет. Овој спојник на ланец со единечно влакно е погоден за употреба во широк спектар на апликации кои вклучуваат светло до умерени оптоварувања и тековни, високи циклуси, вклучително и системи за пренос на возила, градежна и земјоделска опрема, транспортери и фабрички производство и склопување, меѓу другите . Попрска со ролери е тенко тркало со длабоки, униформно распоредени заби што ingвонат на неговиот обем. Растојанието од врвот на еден заб до следниот се нарекува теренот и најчесто се мери во додатоци од 1/8-инчи. Попрската ја пренесува моќноста и движењето со ролери, кој е навој над забите на запторот.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата