• Со попуст
  • Неодамнешно
Театоз Дупчалка За Нокти Рамна Глава, Електрична Датотека За Нокти Со Големо Буре 3/32-инчен Стебло, Алатка За Нокти, Дупчалки Од Волфрам Карбид За Отстранување На Ге?

Театоз Дупчалка За Нокти Рамна Глава, Електрична Датотека За Нокти Со Големо Буре 3/32-инчен Стебло, Алатка За Нокти, Дупчалки Од Волфрам Карбид

 
DEN 399.84

Количината на стоката
Това е достапна

БРЗ И ЕФИКАСЕН : кружниот карбиден бит за вежби е совршен за употреба на вашите природни нокти и акрилни нокти Направен е со Карбид Волфрам кој е отпорен на ' рѓа и корозија, како и нуди висока отпорност на топлина за да се обезбеди безбедна употреба. ИЗДРЖЛИВА И ЦВРСТА ГРАДБА : Нашите дупчалки за карбид за електрични вежби се направени со употреба на само тежок Волфрам Карбид за да се осигураат дека се издржливи и лесни додека се погодни за употреба. РАЗНОВРСНА И ПОВЕЌЕНАМЕНСКА : ние ги дизајниравме нашите дупчалки за нокти за да ви обезбедиме брз и едноставен начин за отстранување на гел, лак за нокти, акрилен прашок за потопување и многу повеќе од вашите нокти и исто така може да се користи за отстранување на рефус или истенчување на ноктите. ШИРОКА КОМПАТИБИЛНОСТ : Нашиот гел отстранувач на лак за нокти користи стебло од 3/32" што го обезбедува вистинското вклопување за повеќето стандардни електрични датотеки што ги прави совршени и за домашна и за салонска употреба. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ : дупчалките за нокти за акрилни нокти лесно може да се исчистат со бришење со четка за да не се грижите за затнувањето. Тие се компактни, лесни за чување и прават совршен додаток на вашиот комплет за дупчалки за нокти. Во Театоз, ние сме специјализирани за создавање алатка за нокти што ви го олеснува животот и ви овозможува да додадете модерен допир на вашите нокти без никакви проблеми.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата