• Со попуст
  • Неодамнешно
Глава за печатење, безбедна трајна силна компатибилност печатач за печатење глава за KD30 за 2170 за C310

Глава за печатење, безбедна трајна силна компатибилност печатач за печатење глава за KD30 за 2170 за C310

 
DEN 977.60

Количината на стоката
Това е достапна

Лесна инсталација : Лесна за инсталирање и едноставна за ракување, само извадете ја оштетената глава за печатење и заменете го со неа Добар ефект на печатење : Секоја глава за печатење е строго тестирана, а ефектот на печатење е добар, а документите и фотографиите можат да се отпечатат јасно и стабилно. Силна компатибилност : Лесно се прилагодува на машината, има силна компатибилност, е безбедна и издржлива и има долг животен век. Глава за печатење во боја : главата за печатење во боја може да печати слики во боја, фотографии, документи како што сакате, многу практични. Широки апликации : Погодно за логистичко печатење, печатење со чај од млеко, печатење во болница, печатење во бар -забава, печатење со ознаки за облека, печатење во прием на ресторани. Лесна инсталација : Лесна за инсталирање и едноставна за ракување, само извадете ја оштетената глава за печатење и заменете го со неа. Добар ефект на печатење : Секоја глава за печатење е строго тестирана, а ефектот на печатење е добар, а документите и фотографиите можат да се отпечатат јасно и стабилно. Силна компатибилност : Лесно се прилагодува на машината, има силна компатибилност, е безбедна и издржлива и има долг животен век. Глава за печатење во боја : главата за печатење во боја може да печати слики во боја, фотографии, документи како што сакате, многу практични. Широки апликации : Погодно за логистичко печатење, печатење со чај од млеко, печатење во болница, печатење во бар -забава, печатење со ознаки за облека, печатење во прием на ресторани. Лесна инсталација : Лесна за инсталирање и едноставна за ракување, само извадете ја оштетената глава и заменете го со неа. Добар ефект на печатење : Секоја глава за печатење е строго тестирана, а ефектот на печатење е добар, а документите и фотографиите можат да се отпечатат јасно и стабилно. Силна компатибилност : Лесно се прилагодува на машината, има силна компатибилност, е безбедна и издржлива и има долг животен век.


Клучни карактеристики

Item Type:
Printer Head
Material:
ABS
Printing Color:
Black, Color
Applicable Models:
Suitable for KD30 2150 2170 C110 C310 C315 Print Heads
Scope of Application:
Daily Life, Office
Package List:
1 x Printer Head:
Note:
1. After dismantling the cartridge, there will be liquid in the nozzle, here the liquid is the nozzle protection liquid, wipe it with hand or paper towel here, the protection liquid is to prevent plugging in the package.:
2. For the first installation, it is recommended to use the original ink cartridges on the machine. Using domestic ink cartridges is easy to block.:

Слични производи во категоријата