• Со попуст
  • Неодамнешно
Розехуи за Iphone 13 Pro Max Паричник Случај, Картичка Носителот Патент Дизајн За Жени Мажи, Премиум СТП Кожа Кредитни Слотови Флип Назад Покритие Трајни Kickstand Заштитни Те?

Розехуи за Iphone 13 Pro Max Паричник Случај, Картичка Носителот Патент Дизајн За Жени Мажи, Премиум СТП Кожа Кредитни Слотови Флип

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

[Компатибилност] Компатибилен со i Phone 13 Pro Max (67 инчен) Објавен САМО.Не поддржува безжично полнење. [Премиум Материјал] Заштитното Куќиште се состои од Врвна стп кожа, флексибилен тпу и Метален патент,водоотпорен,против гребење,издржлив и ви обезбедува удобни чувства на рацете.Погоден за Мажи,Жени, девојки и Тинејџери од сите возрасти. [Мултифункционален Дизајн] овој случај има 2 слотови картичка, 1 патент паричник ЗА ЛИЧНА карта,кредитни картички или некои пари, без преземање чанта на отворено.поудобно за вашиот живот и работа.Овој капак може да се преклопи како потпирач за прилагодлив агол на гледање за да ги ослободите рацете.Совршената комбинација на паричник и мобилен телефон случај,покажувајќи шармантен и модерен,е најдобриот избор за живот и патување. [Сеопфатна Заштита] целосен дизајн на покривање За надградба На заштитата Против паѓање system.No прашање во шопинг, забава, средба или посета на клиенти, Подигнат Раб На Тампон и браник тпу отпорен на удари го штитат вашиот телефон од паѓање, гребење и судир во максимална мера. [Прецизни Исечоци] Флексибилна и мека внатрешна обвивка за лесна инсталација и отстранување.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата