• Со попуст
  • Неодамнешно
Е-извонредна Црна Нога Педал Прекинувач За Притискање Тркалезно Копче Вградена Светилка За Вклучување-Исклучување Контролен Прекинувач За Нозе со Кабел и Жичен П?

Е-извонредна Црна Нога Педал Прекинувач За Притискање Тркалезно Копче Вградена Светилка За Вклучување-Исклучување Контролен Прекинувач

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Име На Производот : Копче Прекинувач Кабел За НапојувањеЖичен Материјал : Пвц Пластика,Бакарно Јадро. Должина : 1,8 м/5,9 Инчи.Количина : 1 ПАРЧИЊА. Погоден за внатрешна употреба, исто така и За Светла За Новогодишна елка, светла за учење, вертикални вентилатори. Едноставен за употреба и лесен за инсталирање. Може да се ракува со нозете или рацете. Опис На производот Спецификации : Име На Производ : Копче Прекинувач Кабел За Напојување Прекинувач Модел : 317 Нога Прекинувач Тип На Приклучок : Двоен Рамен Приклучок Жица Материјал : Пвц Пластика, Должина На Бакарно Јадро : 1,8 м/5,9 Инчи Боја : Црна Количина : 1 ПАРЧИЊА Карактеристика : идеален е за лесни индустриски, медицински, канцелариски и многу други апликации. Може да се управува со нога или рака. Едноставен за употреба и лесен за инсталирање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата