• Со попуст
  • Неодамнешно
Besportble кошаркарски картички 10 парчиња спортски табла 0—9 преносни таблети флип -табела за резултат на голманиот гол за гол, резултат на флипер за билиард кошарка, од?

Besportble кошаркарски картички 10 парчиња спортски табла 0—9 преносни таблети флип -табела за резултат на голманиот гол за гол, резултат на флипер

 
DEN 191.84

Количината на стоката
Това е достапна

ПВЦ Оваа табла со резултати е погодна за кошарка, фудбал, тенис, бадминтон, тенис и други спортски игри. Исклучителна изработка, разумен дизајн, оваа табла со резултати е многу лесна за свртување на страниците, не е лесен за замрзнување. Направено од високо-одделни материјали, издржлив е и може да биде подолго време. Лесен за употреба, само превртете ја картичката за броеви за да го броите резултатот. Изработката на овој производ е совршена, и ќе имате добро искуство во користењето на истиот. Дигиталното печатење е јасно, лесно можете да ги видите горенаведените резултати и не е лесно да се избледат. Оваа табла со резултати е погодна за кошарка, фудбал, тенис, бадминтон, тенис и други спортски игри. Исклучителна изработка, разумен дизајн, оваа табла со резултати е многу лесна за свртување на страниците, не е лесен за замрзнување. Направено од високо-одделни материјали, издржлив е и може да биде подолго време. Лесен за употреба, само превртете ја картичката за броеви за да го броите резултатот. Изработката на овој производ е совршена, и ќе имате добро искуство во користењето на истиот.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата