• Со попуст
  • Неодамнешно
Шатор За Кампување Шатор За Кампување Шатор За Ранци Од 3-4 Лица Водоотпорен Ветроупорен Лесен Шатор за Ранец За Кампување На Отворено Шатор За Кампување За Кампува?

Шатор За Кампување Шатор За Кампување Шатор За Ранци Од 3-4 Лица Водоотпорен Ветроупорен Лесен Шатор за Ранец За Кампување На Отворено Шатор

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Одличен Вентилатор : 2 големи прозорци отворот за заземјување може да ја зголеми циркулацијата на воздухот за супериорна вентилација за да се одржува ладно и удобно Лесно За Поставување Шатор : со 3 издржливи Без Пречки, брзо поставување без напор. Пристап до електричен Кабел : овој шатор за камп има дизајн за надградба со пристап до електричен кабел, Погоден за напојување со електрична енергија кога активностите на отворено се безбедни и сигурни. Пренослив со шатор за заштита од сонце и дожд; Може да се спакува во големина на ранец-65 х 18 х 18 см, лесен, тежи околу 3,7 кг, Погоден за кратки патувања со мали семејства и групи. Ефикасно заштитете ја кожата на вас и вашето семејство Од изгореници Од сонце Во Лето. Нашите шатори имаат повеќе додатоци од другите шатори.Структура на шатор : двоен столб за поддршка на шатори материјал : алуминиумска полеспецификација : 270*210*150см тежина : 3,7 кг (г)градежна ситуација : треба да се изгради структура на просторот : една соба и една функција во стилот на халстил : водоотпорна, лесна и тенка боја : морнарица применлив број : 3-4 луѓе овој шатор е погоден за 3-4 сезони и претпочитана употреба за пешачење, возење велосипед, експедиции, риболов, кајак, кампување со автомобил, ранци и пакување велосипеди.


Клучни карактеристики

270*210*150cm:
Weight:
3.7kg (g)
Construction situation:
need to be built
Space structure:
one room and one hall
Style function:
waterproof, light and thin
Color:
Navy
Applicable number:
3-4 people
This tent is suitable for 3-4 seasons and preferred use for hiking, cycling, expeditions, fishing, kayaking, car camping, backpacking and bikepacking. :

Слични производи во категоријата