• Со попуст
  • Неодамнешно
Поставени четки за боја, сет за четки за боја, четки за масло за бојадисување акрилна боја четка за четки за уметници четки за бои 20 парчиња за акварел гуаче масло сл

Поставени четки за боја, сет за четки за боја, четки за масло за бојадисување акрилна боја четка за четки за уметници четки за бои 20 парчиња

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Погодно е за акрилик, акварел, емајл, масло, цели -винил, гуаче, сликање со мешано масло од вода, итн Четката нема да пролее коса и повеќе не треба да се грижите за влакната што паѓаат од вашите уметнички дела. Влакната ќе се вратат во нивната совршена форма по секој удар. Пакет, вклучувајќи четки за сликање од 20 парчиња, што е доволно фер за вашата дневна употреба. Краткиот дрвен сина боја има мазна површина и може подобро да ги контролира малите детали за сликата. Лесно за чистење, не е лесен за влошување, влакната остануваат меки и флексибилни по секое чистење. Погодно е за акрилик, акварел, емајл, масло, цели -винил, гуаче, сликање со мешано масло од вода, итн. Четката нема да пролее коса и повеќе не треба да се грижите за влакната што паѓаат од вашите уметнички дела. Влакната ќе се вратат во нивната совршена форма по секој удар. Пакет, вклучувајќи четки за сликање од 20 парчиња, што е доволно фер за вашата дневна употреба. Краткиот дрвен сина боја има мазна површина и може подобро да ги контролира малите детали за сликата. Лесно за чистење, не е лесен за влошување, влакната остануваат меки и флексибилни по секое чистење. Четката нема да пролее коса и повеќе не треба да се грижите за влакната што паѓаат од вашите уметнички дела. Влакната ќе се вратат во нивната совршена форма по секој удар. Краткиот дрвен сина боја има мазна површина и може подобро да ги контролира малите детали за сликата. Лесно за чистење, не е лесен за влошување, влакната остануваат меки и флексибилни по секое чистење. Погодно е за акрилик, акварел, емајл, масло, цели -винил, гуаче, сликарство со мешано масло од вода, итн . Пакет, вклучувајќи четки за сликање од 20 парчиња, што е доволно фер за вашата дневна употреба. Спецификација : Тип на ставка : Сетматеријал за четка за боја : дрвен penholder + најлонски волнен холдер Боја : Blue Application : Погоден за акрилик, акварел, емајл, масло, цели - винил, гуаче, вода Сликање со мешано масло, итн.


Клучни карактеристики

Item Type:
Paint Brush Set
Material:
Wooden Penholder + Nylon Wool
Penholder Color:
Blue
Application:
 Suitable for acrylic, watercolor, enamel, oil, Cel‑vinyl, gouache, water mixed oil painting, etc.
Paint brush maintenance:
1. You must put them in the water quickly after use, otherwise they will harden. Do not place them in water, please dry them.:
2. Cleaning:
water-based paint-warm soapy water, oil/solvent paint-petroleum essence.
3. Drying/Storage:
Place it flat or use it up.
Pre-treatment:
Use your fingers to gently rub the hair from the top of the pen, and then soak the pen tip in warm water for 3 minutes to soak the pen tip. When you first start using a new pen, it is very normal to lose a few bristles slightly. It is not a quality problem, so don't worry.:
Brush care instructions:
1. If it is used for non-oily painting, please wash it with water immediately, then straighten the direction of the pen and put it in a cool and dry place. When the pen is dry, do not touch other objects to prevent deformation.:
2. If it is used for oily painting, after use, it needs to be cleaned with a brush liquid or a light detergent, and then rinsed with water, then straight:

Слични производи во категоријата