• Со попуст
  • Неодамнешно
Хомојојо 3 парчиња Божиќни Сребрени Садови држачи за санта сребрени садови држач за прибор за јадење за божиќ Држачи за торби за прибор За јадење Џебови За Дедо Мра?

Хомојојо 3 парчиња Божиќни Сребрени Садови држачи за санта сребрени садови држач за прибор за јадење за божиќ Држачи за торби

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

неткаен материјал БОЖИЌНА ТОРБИЧКА ЗА ПРИБОР за ЈАДЕЊЕ : Произведени со материјал од неткаен материјал, тие можат да се користат долгорочно. БОЖИЌЕН ЏЕБ ЗА САДОВИ : божиќните навлаки за прибор за јадење се мали и лесни, можете да ги користите насекаде. ДРЖАЧ ЗА БОЖИЌНА ВИЛУШКА : Лесен за употреба, само отворете ги торбите, ставете ја вилушката и лажицата во неа, а потоа можете да ја декорирате вашата трпезариска маса, забавна трпезариска маса за одмор или зимско време. МИНИ КАПА НА ДЕДО МРАЗ : преслатката покривка за прибор за јадење е добар подарок За Божиќ и Нова година, совршен за украсување На Вашата Божиќна вечера. БОЖИЌНА ДЕКОРАЦИЈА на ТРПЕЗАТА : може да се користи за дома, кујна, фестивалска забава, хотел, ресторан, трговски центар, супермаркет и така натаму. Пакет Листа 3 х Прибор За Јадење Опфаќа Карактеристики - не може да содржи мали ножеви, вилушки, лажици, стапчиња за јадење и други прибор, но исто така може да се стави на елка Како божиќ декорација. - Боја : како што е прикажано. - Материјал : Неткаен Материјал. - Приборот за јадење не ги покрива овие јадења, туку и го украсува вашиот дом. - Големина : 20, 00х10, 00х0, 50см/ 7, 86х3, 93х0, 20инч.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата