• Со попуст
  • Неодамнешно
Г. Б. Машки Сапун За Бричење Со Хром/Кригла За Да Се Обезбеди Зафат Додека Се Создава Богата Пена Со Која Било Четка За Бричење Сапун за Бричење Или Крем За Бричење, С?

Г. Б. Машки Сапун За Бричење Со Хром/Кригла За Да Се Обезбеди Зафат Додека Се Создава Богата Пена Со Која Било Четка За Бричење

 
DEN 159.84

Количината на стоката
Това е достапна

ЛУКСУЗНА и ОДЛИЧНА - Криглата За Сапун За Бричење Г с е густа и мазна, се чувствува луксузно, одлично и нема да ја исече раката, да користи безбедност и да биде сигурна. Тоа е неверојатен дизајн, погоден за берберници и домови. ЧИСТАТА и УРЕДНА цврста основа Широка ЗА БРИЧЕЊЕ обезбедува зафат и контрола додека создавате пена од вашиот сапун За бричење Без Нечистотија или нишани чинии за бричење. СТИЛСКИ и ЕЛЕГАНТЕН - Овој Сад За Сапун За Бричење Г. С Е Изработен од чист нерѓосувачки челик, кој е издржлив и отпорен на корозија, и долготраен Ова е многу стилски и елегантен и ви дава добро расположение кога ќе ја избричи брадата. ОДЛИЧЕН ПОДАРОК-Ако барате прекрасен подарок за љубител на чешлање, стилски мажи или имате чувствителна кожа, нашиот комплет ќе биде најдобриот избор. Овој комплет за подароци за мажи е совршен подарок за Мажи, сопругот татко ќе се грижи за тоа веднаш.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата