• Со попуст
  • Неодамнешно
Зајакнување На Про Паметни Часовници 1,9 Инчен Паметен Часовник IP67 Водоотпорен Фитнес Часовник Со Откривање На Движење На Спиење Паметен Часовник Дами Мажи За ТЕЛЕ?

Зајакнување На Про Паметни Часовници 1,9 Инчен Паметен Часовник IP67 Водоотпорен Фитнес Часовник Со Откривање На Движење На Спиење Паметен

 
DEN 1321.60

Количината на стоката
Това е достапна

[Долго Траење На Батеријата и Ip68 Водоотпорен] Голем Капацитет На Батеријата (260m Ah) И Дизајн Со Мала Потрошувачка На Енергија Ја Зголемуваат Издржливоста Може Да Трае Околу 5-7 Дена Во Автоматски Режим И Околу 7 Дена Во Режим На Моментално Откривање. Паметниот Часовник е Дизајниран со Водоотпорен Рејтинг IP68, Така што не Мора да се Грижите За Потењето кога ќе Го Носите. ●Bluetooth Конекција И Компатибилност ● Кога Паметниот Часовник Е Поврзан Со Апликацијата Преку Bluetooth, Можете Да Го Контролирате Музичкиот Плеер, Да Го Проверите Локалното Време Денес И Да Ја Поддржите Функцијата За Пребарување Мобилни Телефони. Паметниот Часовник е Компатибилен Со Повеќето ПАМЕТНИ Телефони IOS, Android или Bluetooth. Одете Во Продавницата За Апликации За Да Преземете И Инсталирате "Wearpro" Бесплатно, А Потоа Поврзете Го Нашиот Паметен Часовник Со Вашиот Телефон За Да Го Започнете Вашето Паметно Животно Патување. ●Следење На Здравјето На Вашиот Зглоб ● Паметниот Часовник Внимава На Здравјето На Вашето Срце И Го Следи Вашето Здравје Во Текот На Денот. Следењето На фитнесот Ви Помага Да Ги Следите Вашите Податоци, Без разлика дали Вежбате или Спиете. Апликацијата Што Одговара Ги Чува Сите Ваши Физички Податоци За Да Можете Да Ги Гледате Историските Податоци Во Секое Време. Задолжителен Подарок За Родителите, Љубовниците и Децата. [1,9-инчен Голем Екран со Висока дефиниција] 1,9-инчен Голем Екран Во Боја + Цел Екран + Четкање На Рацете. Гарантирано Ќе Ви Даде Непречено Функционирање И Резолуција 240 Х 283. Нашиот Екран Е Подобар Во Заситеноста И Репродукцијата На Боите. Персонализирајте Ги Вашите Машки И Женски Паметни Часовници Нудејќи Повеќе Сопствени Лица За Часовници за Да Направите Свој Стилски Паметен Часовник. [Следење На Спиење И Активност] Твое Точно Со Нашиот Паметен Часовник. Покрај Тоа, Обезбедува Детална Анализа На Квалитетот На Вашиот Сон Со Континуирано Снимање На Вашите Модели На Спиење. За Време На Вежбањето, Паметниот Часовник Автоматски Ги Снима Дневните Чекори, Бројачот На Далечина, Потрошувачката На Калории, Активните Минути И Го Разбира Вашиот Здравствен Статус. Зајакнување На Про Паметни Часовници 1,9 Инчен Паметен Часовник (Одговор/Остварување Повици) Ip67 Водоотпорен Фитнес Часовник Со Откривање На Движење На Спиење Паметен Часовник Дами Мажи За Телефони Со ANDROID IOS Испраќање Текстуална Поракамодел : dt102 компатибилен систем : i OS/андроид систем. Функција : обука за дишење, притискање на бирање, стоперка, прилагодување на осветленоста, режим на повеќе спортови, спиење , отчукувањата на срцето , известување За Апликација-пс, музика на далечински управувач, камера за далечински управувач, временски услови, пребарување мобилен телефон (поврзете се со мобилен телефон), bluetooth повик, bluetooth музика, Лозинка , Калкулатор, Сплит Екран, Виџет, Временски Услови, Женски Асистент, Масажер, Алипај, А-Гласовен Асистент, МОЈОТ QR код.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата