• Со попуст
  • Неодамнешно
Вунки Душек Торба За Пакување Вакуумски Кеси За Складирање Голем Душек Вакуумска Кеса За Заптивање Ќебе Вакуумски Кеси За Складирање Вакуумски Кеси За Запечатува?

Вунки Душек Торба За Пакување Вакуумски Кеси За Складирање Голем Душек Вакуумска Кеса За Заптивање Ќебе Вакуумски Кеси За Складирање

 
DEN 378.24

Количината на стоката
Това е достапна

ПА, ЈП ВАКУУМ ЧУВАЊЕ ЗАПЕЧАТУВАЧ кеси доволно за фустани, костуми, палта, кошули, здолништа, јакни, панталони, униформи. ВАКУУМ торба Изработени од премија на годишно ниво и јп материјал, без мирис, работен век. ЌЕБИЊА ВАКУУМ КЕСИ нашите кеси за компресија може да се користат многу пати. патување употреба. ГОЛЕМА ТОРБА за СКЛАДИРАЊЕ оваа компресирана кеси за складирање е направена од убав материјал, кој е безбеден и издржлив може да биде за некое време. ГАРДЕРОБА ОРГАНИЗИРАЊЕ КЕСИ има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба, што ви дава добро искуство со користење. Список на пакети 1 карактеристики на торбата за складирање х-дизајнот со различна големина лесно ви помага да складирате многу предмети. Со оваа торба за облека, вашиот дом ќе биде уреден и чиста облека вакуум кеси. - Големина : Околу 220, 00Х100, 00Х0, 30см/86, 46Х39, 30х0 организатор на постелнина во спалната соба. - Оваа вакуум облека чанти за складирање е направен ОД годишно и јп материјал, кој може да биде за време простор чувар вакуум кеси. - Со дизајн на вакуумска компресија, погодно и преносливо ви е да носите Торбички за Складирање Постелнина. - Материјал : ПА, јп вакуум чанти за складирање-Погоден За чување на вашата облека и постелнина кадифен играчка торба за складирање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата