• Со попуст
  • Неодамнешно
Контрола на пристап за контрола на тастатурата за контрола на тастатурата 1000 корисници чувствителна безбедна картичка за лозинка за пристап до картички за канцел?

Контрола на пристап за контрола на тастатурата за контрола на тастатурата 1000 корисници чувствителна безбедна картичка за лозинка

 
DEN 348.80

Количината на стоката
Това е достапна

[3 начини да ја отворите вратата] Оваа машина за контрола на пристапот на вратата поддржува три начини за отворање на вратата, картичката, лозинката, картичката плус лозинка за да ја отворите вратата [Чувствителна и удобна] Машината за контрола на портата за влез користи читање на картички за контакт, чувствителни и брзо за да ја прочита картичката. Погодно е за дома, стан, канцеларија, итн. Анти -мешање, висока безбедност и сигурност. [Лесно за употреба] Тастатурата за контрола на пристапот до вратата на картичката може да се поврзе со главата за читање на сигнал WG 26/34, прочитајте ја растојанието од картичката од 0 до 3см, времето за отворање на вратата може да се прилагоди. [Голем капацитет на корисникот] Тастатурата за контрола на пристапот усвојува интелигентен систем за програмирање со капацитет за складирање од 1000, поддржувајќи повеќе корисници. Спецификација : Тип на ставка : Контрола на пристапот на вратата тастандар : Објективна капацитет : 1000 Снабдување со корисници на корисници : DC12 V (± 5%) Оперативна струја : ≤200mastatic струја : ≤150macard Растојание за читање : 0-3см/0-1.


Клучни карактеристики

Item Type:
Door Access Control Keypad
Material:
ABS
Storage Capacity:
1000 Users
Power Supply:
DC12V (± 5%)
Operating Current:
≤200mA
Static Current:
≤150mA
Card Reading Distance:
0-3cm/0-1.2in (Related to the Card and Working Environment)
Relative Humidity:
20%-80%
Working Temperature:
-10℃~+50℃
Door Open Time:
0-99 Seconds (Adjustable)
How to Use:
WiringMethod:
Red:
VCC
Black:
GND
Blue:
NC
Orange:
COM
Grey:
NO
Purple:
Magneticdoor
Yellow:
Gooutswitch
Green:
BELLPLUS
White:
BELLDOWN
Package List:
1 xDoor Access Control Keypad:
1 x Connection Wire:
2 x Screw:
2 x Rubber Plug:
1 x Management Card:

Слични производи во категоријата