• Со попуст
  • Неодамнешно
Twist Dript Bit Set обложена 1,0 mm-4.0mm вежба за вежбање постави високи алатки за дупчење со челик за обработка на дрво 50 парчиња)

Twist Dript Bit Set обложена 1,0 mm-4.0mm вежба за вежбање постави високи алатки за дупчење со челик за обработка на дрво 50 парчиња)

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Битови за вежбање од дрво / парчиња за вежбање Карактеристики : . Бит за вежбање HSS за дрво, пластика и алуминиум. Идеално за DIY, дома и општа зграда/инженеринг со употреба. Не може да се користи за материјал од не'рѓосувачки челик. Битови за вежбање од дрво / парчиња за вежбање. Карактеристики : . Бит за вежбање HSS за дрво, пластика и алуминиум. Идеално за DIY, дома и општа зграда/инженеринг со употреба. Не може да се користи за материјал од не'рѓосувачки челик. Битки за вежбање дрво / дупчалка за вежбање Bit St Wist вежба бит поставена обложена 1,0мм-4.0мм вежба Бит постави високи алатки за дупчење на челик за напојување за обработка на дрво од 50pcsspecification : Тип : Битматеријал за вежбање со голема брзина : Coated Diam Emer MM 4.0 MMNote : Бојата на артикалот прикажана на фотографии може да се прикаже малку поинаку на мониторот на вашиот компјутер, бидејќи мониторите не се калибрираат исти. Пакувања вклучувајќи : 50/60/70pcs пресврт за вежбање бит1.


Клучни карактеристики

Type:
Twist Drill Bit
Material:
High Speed Steel
Coating:
Coated
Diameter:
1.0mm 1.5mm 2.0mm 2.5mm 3.0mm 4.0mm
Note:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same.:
Package Including:
50/60/70pcs Twist Drill Bit Set:
1 :

Слични производи во категоријата