• Со попуст
  • Неодамнешно
ЏИАОАО 1 Еез Слатки Торби За Ручек Каваи Торба За Ручек Симпатична Животинска Цртана Торба За Ручек Торба За Ручек Симпатична Торба За Ручек За Зајаци За Детски Учи?

ЏИАОАО 1 Еез Слатки Торби За Ручек Каваи Торба За Ручек Симпатична Животинска Цртана Торба За Ручек Торба За Ручек Симпатична Торба За Ручек За

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

ЌЕ ДОБИЕТЕ : 1 Еез Симпатична Торба За Ручек МАТЕРИЈАЛ : Оксфордска Ткаенина, Големина : 22*13,5*24см, Боја : Розова/Виолетова/Сина/Црвена. ДОБАР КВАЛИТЕТ : Овие Преносни Бенто Кеси се Изработени Од Квалитетна Оксфордска Ткаенина и Се Силни и Издржливи. Фина Линија, Внимателно Производство. Производот Може Да Има Мал Мирис Кога Штотуку Ќе Се Прими. Ставете Го На Проветрено Место Некое Време За Да Го Исфрлите Мирисот. СИМПАТИЧЕН ДИЗАЈН : Овие Торбички Се Мали по Големина и Големи По Капацитет, Можат Да Соберат 2-3 Редовни Кутии за Ручек И Пијалоци/Овошје/Закуски. Дизајнот На Страничната Мрежа, И Има Голем Џеб Однадвор За Закуски, Вода, Ткива И Други Предмети. ШИРОКО КОРИСТЕНИ : Овие Бенто Кеси Може Да се Носат Рачно или Вкрстено Тело за Лесна Преносливост. Одлично За Училишни Деца, Средношколци Или Канцелариски Работници. Погоден За Патување И Употреба На Пикник. ЌЕ ДОБИЕТЕ : 1 Еез Симпатична Торба За Ручек. МАТЕРИЈАЛ : Оксфордска Ткаенина, Големина : 22*13,5*24см, Боја : Розова/Виолетова/Сина/Црвена. ДОБАР КВАЛИТЕТ : Овие Преносни Бенто Кеси се Изработени Од Квалитетна Оксфордска Ткаенина и Се Силни и Издржливи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата