• Со попуст
  • Неодамнешно
Томлов DM201 Pro HDMI Дигитален Микроскоп 1200X + LT01 LED Прстен Светлина, 10 Стојат Вклучени, 7 Lcd Дигитален Микроскоп, 16mp Монета Микро Лемење Микроскоп Со Екран, Windows/Mac OS/ТВ Комп?

Томлов DM201 Pro HDMI Дигитален Микроскоп 1200X + LT01 LED Прстен Светлина, 10 Стојат Вклучени, 7 Lcd Дигитален Микроскоп, 16mp Монета Микро

 
DEN 1407.84

Количината на стоката
Това е достапна

Надграден За Лесно Да Се Видат Цели Монети Надграден со држач од 10 инчи, максимално растојание од објективот и основата продолжено на 8 инчи, овој дигитален микроскоп може да прикаже паричка во целост На пара, денар,никел,четвртина,долар, дури и големиот сребрен долар, лесно е да се добие целата монета на терен. Зачудувачко Визуелно Искуство Нов надграден 7 инчен HD екран со 1024*600 резолуција, tomlov HDMI lcd дигитален микроскоп ви носи неверојатни кристално јасни и живописни фотографии и обезбедува подинамичен опсег и детали за фотографии од кој било агол. Двојна HDMI/USB Излез За Поголем Поглед Tomlov DM201 Pro поддржува КОЈ БИЛО ТЕЛЕВИЗОР или Монитор со HDMI порта, така што можете да набудувате во поголем обем и да го олесните споделувањето и анализата на податоците.Компатибилен Со Windows И Mac, овој дигитален микроскоп со екранот е приклучок и игра, не е потребен дополнителен софтвер, само стартувајте ја стандардната "Windows Camera" За Windows 10 и" Фото Кабина " за i Mac/Mac Book. Лесен За Поставување И Употреба design дизајнот на интерфејсот лесен за Користење го прави видео микроскопот лесен за употреба за сите возрасти. Само неколку чекори за завршување на ПОСТАВУВАЊЕТО и ИНТУИТИВНАТА ЛЕР За Контрола на допир ја прави употребата многу полесна од кога било.Едноставно, лесно и безбедно. Напредна 16 MP HD Камера и 2-1200x Зголемување Благодарение На HD камерата ОД 16 MP и големиот динамички опсег, на овој микроскоп за монети се дадени фини детали и вистински бои.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата