• Со попуст
  • Неодамнешно
Накит За Жени Мултифункционална Торба За Складирање Накит За Уши Од Ѓердан Пренослива Кутија За Накит За Накит За Патување Дома Торба За Преклопување Торба Пренос?

Накит За Жени Мултифункционална Торба За Складирање Накит За Уши Од Ѓердан Пренослива Кутија За Накит За Накит За Патување Дома Торба

 
DEN 710.40

Количината на стоката
Това е достапна

●Организатор На Торби За Складирање Што може да се преклопи, Целата Должина На Торбата За Складирање Накит Што Може Да се Преклопи Кога Се Расплетува, А Дизајнот со вртење Страница Заштедува Многу Простор Кога Е Целосно Затворен, 23смх15см, Лесен за Носење. Може Лесно Да Се Чува Во Вашата Торба И Куфер. Одлично Како Торба За Накит За Патување. +Организатор На Накит Ролна Торба За Патување + Организатор На Накит Има 5 Области За Складирање На Различни Работи, Прстен Долг Затворач + Панел За Обетки + Затворач За Ѓердан + Мезанин Видлив Џеб За Патент + Долг Џеб За Патент. Чувајте Го Вашиот Накит Организиран За Брз И Лесен Пристап. ● Вашиот Накит + Организатор На Накит За Патување Е Изработен Од Материјал, Издржлив И Мек. Го Штити Вашиот Прстен Од Оштетување При Удар. Еластиката И Патентот Ќе Го Спречат Вашиот Ѓердан Да Се Гребе Или Заплетка. Стилскиот Изглед Може Да Се Користи И Сам Како Спојка. Накит За Жени Мултифункционална Торба За Складирање Накит За Уши Од Ѓердан Пренослива Кутија За Накит За Накит За Накит Торба За Преклопување Преносна Обетка Организатормултифункционална Торба За Складирање Накит За Уши Од Ѓердан Преносна Кутија За Накит За Накит За Накит За Патување Дома Торба За Преклопување Торба : Пластикабојка : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата