• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач За Држач за Таблети, Магнетски Држач За Таблети Отпорен На Гребење Алуминиумска Легура За Канцеларија

Држач За Држач за Таблети, Магнетски Држач За Таблети Отпорен На Гребење Алуминиумска Легура За Канцеларија

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Дизајниран ЗА IOS Таблет : овој држач за таблети е специјално дизајниран за IOS Таблет Воздух 109 Во 4-Та Генерација, ЗА IOS Таблет Pro 11in 1, 2, 3 Генерација, ЗА IOS Таблет Pro 12.9 во 3, 4, 5-Ти Генерал. Точна Адсорпција : ова за држачот ЗА ТАБЛЕТИ IOS обезбедува точна магнетна адсорпција, претворете го таблетот во лаптоп, ослободете ги рацете. Бесплатно Прилагодување : овој држач за држач за таблети поддржува ротација од 360 степени и прилагодување од 180 степени нагоре и надолу. Силикон отпорен на гребење : ова за ДРЖАЧОТ ЗА ТАБЛЕТИ IOS е дизајниран со силикон отпорен на гребење и не се лизга на панелот, постабилен и без грижи. Алуминиумска Легура : овој држач за таблети за биро е главно изработен од материјал од легура на алуминиум, што обезбедува голем капацитет за полнење. Дизајниран ЗА IOS Таблет : овој држач за таблети е специјално дизајниран за IOS Таблет Воздух 10.9 Во 4-Та Генерација, ЗА IOS Таблет Pro 11in 1, 2, 3 Генерација, ЗА IOS Таблет Pro 12.9 во 3, 4, 5-Ти Генерал. Точна Адсорпција : ова за држачот ЗА ТАБЛЕТИ IOS обезбедува точна магнетна адсорпција, претворете го таблетот во лаптоп, ослободете ги рацете. Бесплатно Прилагодување : овој држач за држач за таблети поддржува ротација од 360 степени и прилагодување од 180 степени нагоре и надолу. Силикон отпорен на гребење : ова за ДРЖАЧОТ ЗА ТАБЛЕТИ IOS е дизајниран со силикон отпорен на гребење и не се лизга на панелот, постабилен и без грижи. Алуминиумска Легура : овој држач за таблети за биро е главно изработен од материјал од легура на алуминиум, што обезбедува голем капацитет за полнење. Дизајниран ЗА IOS Таблет : овој држач за таблети е специјално дизајниран за IOS Таблет Воздух 10.9 во 4-Та Генерација, ЗА IOS Таблет Pro 11in 1, 2, 3 Генерација, ЗА IOS Таблет Pro 12.9 во 3, 4, 5-Ти Генерал.


Клучни карактеристики

Item Type:
For IOS Tablet Stand
Material:
Aluminium Alloy, Silicone
Applicable Model:
Designed for IOS Tablet Air 10.9in 4th Gen, for IOS Tablet Pro 11in 1st, 2nd, 3rd Gen, for IOS Tablet Pro 12.9in 3rd, 4th, 5th Gen.
Product Size:
Approx. 240 x 137 x 200 x 140 x 140mm / 9.4 x 5.4 x 7.9 x 5.5 x 5.5in ( Manual Measurement, Slight Error May Exist )
Package List:
1 xFor IOS Tablet Stand1 x User Manual:
Note:
This tablet holder is specially designed for IOS tablet, since some models don't have magnetic adsorption function, so please check your device model before ordering. :

Слични производи во категоријата