• Со попуст
  • Неодамнешно
Ладех Безжична Алатка За Вежбање Организатор-држач за дупчалка за складирање на ѕидна монтажа на полица и станица за полнење за оптимизирање на организацијата на ?

Ладех Безжична Алатка За Вежбање Организатор-држач за дупчалка за складирање на ѕидна монтажа на полица и станица за полнење за оптимизирање

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Заштеда На Простор И Време : Едноставен дизајн и флексибилен аранжман Одделената решетка и полица може да се инсталираат насекаде според вашата желба, заштедувајќи простор околу работната маса, гаражата или работилницата. Помогнете да ја одржите вашата работна површина чиста и добро организирана. Брз и лесен за пристап до вашите алатки наместо да ги вадите од нивните кутии или кутии со алатки. Заштеда на време и правење на вашата работа попродуктивна. Решение за Складирање вежби : Совршена платформа за вежби, батерии и полначи и многу повеќе. Држете до 4 вежби, погодни за многу типови вежби како што се безжични вежби, двигатели на удари, електрични вежби итн. Особено за безжични вежби, ова е задолжителен предмет. Никогаш повеќе нема да мора да ги барате неговите алатки и батерии. Ќе ви се допадне како ја чисти вашата гаража или работилница. Тешки : Завртка Монтирање во ѕидот. Силен и цврст за да ги одржувате вашите електрични алати безбедни, уредни и на место. Висококвалитетно изработено и обоено железо кое ќе трае многу години. Лесна Инсталација : Монтиран во ѕидот користејќи 2 завртки за секое парче, одвојте околу 5-10 минути, вклучени хардвери за инсталација.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата