• Со попуст
  • Неодамнешно
Сдтц Техника Анти-изгубени жица Јаже Со Приврзок За Клучеви И Пролетта Токи Спирала Стигнале Јаже Комплет 48 Инчи Должина Двојна Јамка Завршува Нерѓосувачки Челик ?

Сдтц Техника Анти-изгубени жица Јаже Со Приврзок За Клучеви И Пролетта Токи Спирала Стигнале Јаже Комплет 48 Инчи Должина Двојна

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Комплет За Јаже Од Нерѓосувачки Челик, мала тежина, долг 48 инчи, отстранлив приврзок за клучеви и пролетна тока, лесно може да ги прицврсти или носи предметите без лизгање, вашата безбедна и сигурна помош МАТЕРИЈАЛ : спиралниот ремен што се повлекува е изработен од нерѓосувачки челик, кој е флексибилен, цврст и издржлив, а винилната обвивка спречува гребнатини и повреди на прстите. Пролетните токи од нерѓосувачки челик и синџирот за клучеви од никел имаат одлична отпорност на ' рѓа и корозија. ОДЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ НА ОПТОВАРУВАЊЕ : краевите Со Двојна јамка на бравата на безбедносниот кабел се стегаат со алуминиумски ракав, завиткани во цевки што се собираат на топлина, со дијаметар од 3 мм, можат да издржат сила на влечење од 220 килограми, а челичната конструкција со плетенка обезбедува цврстина и флексибилност, како и силна отпорност на сечење. АПЛИКАЦИЈА : Широко се користи во отворено, патување, риболов, работа, декорација на домот, багаж, чанта и други сцени како анти-изгубен јаже. Телескопскиот дизајн е многу погоден за складирање кога не се користи. ЗАБЕЛЕШКА : привезокот е поудобен за носење и како украс. Ако треба да закачите тешки предмети, ве молиме користете ја бравата од пружина од нерѓосувачки челик, која лесно може да издржи напнатост од 220 килограми.


Клучни карактеристики

Material:
Stainless steel
Thread Diameter:
3 mm
Total Length:
48 inch
Color:
Black and silver
Package:
2x spiral retractable wire rope lanyard:
2x nickel-plated keychain:
4x stainless steel spring buckles :

Слични производи во категоријата