• Со попуст
  • Неодамнешно
Заварувач На самото Место, Машина За Заварување Со Ниско Топлинско Место За Прилагодување На 120 Брзини Со Батерија на Кондензаторот 2 Фарад, за 0,3 мм Заварување Дебе?

Заварувач На самото Место, Машина За Заварување Со Ниско Топлинско Место За Прилагодување На 120 Брзини Со Батерија на Кондензаторот

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

[2 ФАРАД КОНДЕНЗАТОРИ] заварувачот на самото место се напојува со два кондензатори На Фарад (2,7 V 3000 F) и контролиран од MCU со високи перформанси, може лесно и ефикасно да ја заврши работата за заварување, со прекрасни споеви за лемење [МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА] машината за заварување на самото место поддржува автоматско работење, прилагодување на излезната моќност, поставување на одложување, следење на температурата на колото и функции за потсетување на висока температура. [ШИРОКА УПОТРЕБА] заварувачот на Самото Место може лесно да завари никелни листови со дебелина од 0,1 до 0,3 мм, челични плочи обложени со никел во рамките на 0,3 мм, чисти никелни листови во рамките на 0,15 мм, ленти од нерѓосувачки челик во рамките на 0,35 мм. [120 ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА БРЗИНАТА] : заварувачот на самото место е прилагодлив на излезната моќност од 120 степени, колку е попрецизно прилагодувањето, толку е посовршен ефектот на заварување на самото место. [Ниска ТОПЛИНА] кондензатор енергија колекција пулс технологија и ниска потрошувачка на енергија ви овозможи да ја користите машината за 12 часа ефикасна работа за заварување без проблеми со греењето. [2 ФАРАД КОНДЕНЗАТОРИ] заварувачот на самото место се напојува со два кондензатори На Фарад (2,7 V 3000 F) и контролиран од MCU со високи перформанси, може лесно и ефикасно да ја заврши работата за заварување, со прекрасни споеви за лемење. [МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА] машината за заварување на самото место поддржува автоматско работење, прилагодување на излезната моќност, поставување на одложување, следење на температурата на колото и функции за потсетување на висока температура. [ШИРОКА УПОТРЕБА] заварувачот на Самото Место може лесно да завари никелни листови со дебелина од 0,1 до 0,3 мм, челични плочи обложени со никел во рамките на 0,3 мм, чисти никелни листови во рамките на 0,15 мм, ленти од нерѓосувачки челик во рамките на 0,35 мм. [120 ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА БРЗИНАТА] : заварувачот на самото место е прилагодлив на излезната моќност од 120 степени, колку е попрецизно прилагодувањето, толку е посовршен ефектот на заварување на самото место. [Ниска ТОПЛИНА] кондензатор енергија колекција пулс технологија и ниска потрошувачка на енергија ви овозможи да ја користите машината за 12 часа ефикасна работа за заварување без проблеми со греењето. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Заварување На Место : Црвен Бакар, Модел На Кондензатор Никелфарад : 2.7 V 3000 F (две 2.7 V 3000f серија поврзани со 5.4 V 1500 F)Максимален Излезен Напон : 5.4 VPower Напон : 100-240vpower Адаптер Влез : 12v 4 AMaximum Заварување Никел Лист Дебелина : 0.


Клучни карактеристики

Item Type:
Spot Welder
Material:
Red Copper, Nickel
Farad Capacitor Model:
2.7V 3000F (two 2.7V 3000F series connected to 5.4V 1500F)
Maximum Output Voltage:
5.4V
Power Supply Voltage:
100-240V
Power Adapter Input:
12V 4A
Maximum Welding Nickel Sheet Thickness:
0.3mm
Operating Temperature Range:
0 ℃~+75 ℃
12V Power Input Port Specification:
Approx. 5.5x2.1mm/0.2x0.08in
How to Use:
1. The first use requires charging for 20 minutes, and spot welding can be started after the voltage is charged to above 5V.:
2. Please start the test from gear 1 before use, and if necessary, gradually increase it.:
3. The correct operation is to use some force during spot welding.:
4. Do not perform spot welding after unplugging the power plug, otherwise the machine may be damaged.:
5. Turn off the main switch when not in use, no need discharging the capacitor, just store it in a dry environment.:
6. Need to plug in the power supply, and it cannot be turned off after being powered on.:
7. Non professional personnel are not allowed to disassemble.:
8. Please use power supplies and accessories that meet safety standards. Recommended to use original accessories.:
9. Before turning on the power supply, make sure that the two welding pens do not contact the power of the machine.:
10. After using the machine, it should be closed and stored away from children.:
11. When first used, the Power is suggested set to the default 5ms for spot welding. According to the actual welding results, gradually set the appropriate pulse time to obtain a good welding effect.:
Package List:
1 x Spot Welder:
1 x Power Adapter:
1 x Nickel Tape:
2 x Welding Pen:
4 x Welding Needle:
1 x File:
1 x User Manual:

Слични производи во категоријата