• Со попуст
  • Неодамнешно
Netgear Netgear PMB0312-10000S ProSupport OnCall 24x7, категорија 2,1 година

Netgear Netgear PMB0312-10000S ProSupport OnCall 24x7, категорија 2,1 година

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Netgear ја проширува вашата првична 90-дневна техничка поддршка на On Call 24x7 ја проширува вашата првична 90-дневна техничка поддршка со ONCALL 24 X7 Tech Tech поддршка на Oncall 24x7 Netgear ја проширува вашата почетна 90-дневна техничка поддршка со пакетот за поддршка на технологија Oncall 24x7. Услугите On Call 24x7 се спроведуваат преку телефон, разговор и е -пошта, за да се решат кој било од вашите технички предизвици. Покрај тоа, Netgear проактивно ќе ви испрати предупредувања за сите ново објавени ажурирања на фирмверот за да бидете сигурни дека сте во можност да планирате однапред, преземање и надградба на вашата најрана погодност. Со договор за поддршка на технологија за технологија на Oncall 24x7, клиентите ќе имаат посветен телефонски број на претплатнички Pro Support за да повикаат на услуга со висок приоритет, со помалку од четиричасовна реакција или време на повик. Барањата за техничка поддршка уживаат ескалација со висок приоритет за решавање на проблеми. Набавките за договори за поддршка на технологија за технологија на Oncall 24x7 се неповратни. Тип на производ : Поддршка за услуга : Ажурирање на софтвер Обезбедена поддршка : Поддршка за поддршка на е-пошта Обезбедена поддршка : Замена Обезбедена поддршка : Известување за е-пошта Обезбедена поддршка : Далечинска дијагноза Обезбедена поддршка : Телефонска услуга за поддршка Времетраење на услугата : 1 година Тип на услуга : Тип на технички производ : Дел за производителот на услуги Број : PMB0312-10000 Обезбедена поддршка : Ажурирање на софтвер Обезбедена поддршка : Поддршка за е-пошта Обезбедена поддршка : Поддршка за замена : Поддршка : Известување за е-пошта Обезбедена поддршка : Далечинска дијагноза Обезбедена поддршка : Услуга за услуги за поддршка на телефон Опис : 24x7x Next Денот на работа Времетраење : 1 година Име на услуга : Име на услугата : Prosupport Oncall 24x7 Производител на поддршка за технологија : Netgear, Inc Име на бренд : Netgear Име на бренд : Netgear Service Главен тип : Техничка услуга Под Тип : Електронски и физички услуги за одговор : Следен работен ден - замена.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата