• Со попуст
  • Неодамнешно
Преносен комплет за вежбање на електрични нокти, маникир Пен Сандер Полишер со 6 парчиња мелење битови за вежбање и ленти за пескарење за ексфолијација, мелење, пол?

Преносен комплет за вежбање на електрични нокти, маникир Пен Сандер Полишер со 6 парчиња мелење битови за вежбање и ленти за

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Лесни и удобни : Електричните сетови на маникир се лесни за носење за патувања за патувања, а датотеката со акрилна нокти е исто така совршена алатка за нокти за салон и домашна употреба, трајни и цврсти за подолга употреба, прилогот е удобен за зафат Професионални алатки : Комплетот за нокти за педикир на маникир може да се работи на вештачки нокти и природни нокти, сетот за маникир за вежбање на нокти може да се користи за уметност за нокти, гелови, лак за нокти и повеќе, одлично за секој професионален маникир или почетник. 12 Дифрентни облоги на типот : Различни додатоци : 6 метални битови со мала тежина и 6 одлични ленти за пескарење прават низок шум и мала вибрација за мазно и долгогодишно работење, ве молиме погледнете го методот на користење на сликата, брзите/бавните 2 брзини се погодни за контролирање. Мулти-функции : Електричната датотека за нокти вклучува 6 заменливи додатоци, ви овозможува да ги отстраните вишокот на кутикули, формата и полските нокти, да ги направите ноктите поубави, брзо и безбедно. Идеален подарок : Напонот на поставување на алатки за маникир е 110 V напон и приклучок за САД, ве молиме користете го правилно. Најдобар подарок за роденден/празник за пријател на lубител на ноктите. Лесни и удобни : Електричните сетови на маникир се лесни за носење за патувања за патувања, а датотеката со акрилна нокти е исто така совршена алатка за нокти за салон и домашна употреба, трајни и цврсти за подолга употреба, прилогот е удобен за зафат. Професионални алатки : Комплетот за нокти за педикир на маникир може да се работи на вештачки нокти и природни нокти, сетот за маникир за вежбање на нокти може да се користи за уметност за нокти, гелови, лак за нокти и повеќе, одлично за секој професионален маникир или почетник. 12 Дифрентни облоги на типот : Различни додатоци : 6 метални битови со мала тежина и 6 одлични ленти за пескарење прават низок шум и мала вибрација за мазно и долгогодишно работење, ве молиме погледнете го методот на користење на сликата, брзите/бавните 2 брзини се погодни за контролирање. Мулти-функции : Електричната датотека за нокти вклучува 6 заменливи додатоци, ви овозможува да ги отстраните вишокот на кутикули, формата и полските нокти, да ги направите ноктите поубави, брзо и безбедно. Идеален подарок : Напонот на поставување на алатки за маникир е 110 V напон и приклучок за САД, ве молиме користете го правилно.


Клучни карактеристики

 :
Condition:
100% Brand New
Item Type:
Electric Nail Drill
Material:
Plastic
Power Supply:
Single Phase 50 + 60HZ
Voltage:
 100-240V
Rotational Speed:
 
Single Speed 18.000 Turn Points:
Change Speed 2.000~18.000 Turn Points:
Chuck Specifications:
Approx. 2.4mm / 0.09inch Or 3.2mm / 0.13inch
Drill Machine Length:
Approx. 15.7cm / 6.2inch
Drill Machine Diameter:
Approx. 2.39cm / 0.94inch
Package Weight:
Approx. 236g
Usage:
Connect the transformer to the grinder, then plug in the power supply (the small transformer has a plug directly connected to the power supply). Choose the grinding head you need, put on the host, push the switch (there are two steps to choose), and then turn the grinding head slowly close to the fingernail or toenails.:
Package Included:
 
1 x Electric Nail Drill:
6 x Grinding Drill Bits & Sanding Bands:
1 x Charger:

Слични производи во категоријата