• Со попуст
  • Неодамнешно
Носат вибратор на вибратори на пеперутка, вибратори, тивок вибратор на гаќички со далечински управувач, 12 режими на вибрации клиторис и g Стимулатор за стимулатор, ?

Носат вибратор на вибратори на пеперутка, вибратори, тивок вибратор на гаќички со далечински управувач, 12 режими на вибрации клиторис

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

? 【Секс играчка за жени】 тивок и моќен вибратор за носење гаќички за моќна стимулација на Г-точка, клиторис и анален 12 режими на вибрации за избор. Независна контрола на вибрирачкиот дел, правилно погоди ги сите позиции, вибраторот за безжичен далечински управувач е полесен за работа и можете да го предадете далечинскиот управувач на вашиот партнер и да го доживеете транзицијата од нежно во диви. ? 【Дизајн на носење】 Овој вибратор на гаќички дилдо со ергономски, невидлив дизајн на носење и рационализирана форма што ги стимулира сите ерогени зони. Го стимулира вашиот клиторис со својата ергономска форма и интензивна вибрација, погодна за долгорочно носење. Возрасни сексуални играчки за жени играат. ? 【Безбеден силиконски и IPX6 водоотпорен】 Овој вибратор на Clitoris & G Spot е изработен од силиконски пријателски за кожата, мекиот вметнат дел може да биде свиткан по волја. Вибрирачките гаќички се лесни за чистење, без мирис и безбедни. Lifeивотот водоотпорен, за забава дури и во бањата. Секс играчката за носење гаќички е тивка и преносна, забавна за забави, игри и специјални ноќи. ? 【Совршена големина и USB полнење】 Овој вибратор на пеперутка е опремен со USB кабел за полнење, по 2 часа целосно полнење, поддржува долго време на работа околу 60 минути. Играчката може да се користи многу пати со соодветна грижа. Дизајнот на обликот ви помага да ја носите секс играчката насекаде, користејќи ја во секое време за да ја исполните вашата навремена секс желба. Совршена големина, за мобилен телефон. И убав изглед нема да ве остави во незгодна позиција. ? 【Слатка продавница за секс за возрасни】 Нашите сексуални играчки за жени и парови се испраќаат како пакет во непроирна и неутрална амбалажа и затоа пристигнуваат со вас. За оптимална приватност, не е видлива информација за содржината. Покрај тоа, ние ви гарантираме 24-часовна услуга за клиенти преку Интернет за сите прашања, како и опцијата за бесплатна поврат и размена. ? 【Секс играчка за жени】 тивок и моќен вибратор за носење гаќички за моќна стимулација на Г-точка, клиторис и анален. 12 режими на вибрации за избор. Независна контрола на вибрирачкиот дел, правилно погоди ги сите позиции, вибраторот за безжичен далечински управувач е полесен за работа и можете да го предадете далечинскиот управувач на вашиот партнер и да го доживеете транзицијата од нежно во диви. ? 【Дизајн на носење】 Овој вибратор на гаќички дилдо со ергономски, невидлив дизајн на носење и рационализирана форма што ги стимулира сите ерогени зони.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата