• Со попуст
  • Неодамнешно
5 Парчиња Вакуумски Глави За Замена На Микрофибер За Xiaomi Roborock S7 S7+, T7S T7 Плус, T8 Plus, G10 G10S G10S Pro, Влошки За Четка За Повеќекратна Употреба За Чистење На Подот Од Тврдо Дрв?

5 Парчиња Вакуумски Глави За Замена На Микрофибер За Xiaomi Roborock S7 S7+, T7S T7 Плус, T8 Plus, G10 G10S G10S Pro, Влошки За Четка За Повеќекратна

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

●Адаптиран Модел● : S7 додатоци за roborock S7 S7+, T7 S T7 Плус, T8 Plus, G10 G10 S G10 S Pro Ве молиме потврдете го моделот на вашиот робот вакуум пред да го купите, во случај да купите погрешен модел. ●Микрофибер Џогер● : крпата за џогер за роборок е изработена од микрофибер материјал, додавајќи сребрени јони, ефикасно намалувајќи го создавањето мирис. ●Супер Адхезија● : џогерот за роботи за чистење е дизајниран со цврсто заклучување и Велкро. Висококвалитетното велкро ја прави вискозноста да трае подолго, а адхезијата е супер силна. Дизајнот на рамно завиткување ја одржува џогерот во првобитната состојба и спречува да падне за време на употребата. ®Еднократно употребливо : крпата за џогер за роборок може да се измие и рециклира, што е поеколошко и може редовно да се чисти и заменува за ефективна филтрација. Quage Вклучува Q : главите за замена За чистење Роботи содржат 5 влошки за џогер, за подобри резултати од чистењето, се препорачува да се заменува комплетот на секои 1-3 месеци. Име : с7 додатоци за роборок моп адаптиран модел : Адаптиран за роборок С7 с7+, Т7С Т7 Плус, Т8 Плус, Г10 Г10С Г10с Про.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата