• Со попуст
  • Неодамнешно
Спортски Ранец Дневен Ранец, Капацитет ОД 10 ЛИТРИ, Дополнителен Џеб За Телефон, Лесен За Дневно Пешачење како Пакет За Хидратација > ВОДЕН МОЧЕН МЕУР НЕ Е ВКЛУЧЕН-Дн?

Спортски Ранец Дневен Ранец, Капацитет ОД 10 ЛИТРИ, Дополнителен Џеб За Телефон, Лесен За Дневно Пешачење како Пакет За Хидратација

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Увезени Најлон поставата. Затворање на патент. Удобна Издржлива Дополнителна Џебна Торба Што може да Се Закачи За Секој Ранец или За Појасот На Половината, Се Одликува Со Практични Јазичиња За Затворање Велкро и Силни Метални Копчиња за Прицврстување За Брзо, Лесно и Сигурно Прицврстување и За Дополнителна Заштита Од Загуба. Екстра Голем Отвор Овозможува Лесен И Брз Пристап, 2 Внатрешни Прегради за Складирање Се Доволно Големи За Да Можете Секогаш Да Ги Имате При рака Вашите Потреби Како Пари, Клучеви, Мобилен Телефон и Закуски, Одговара На сите Мобилни Телефони, Вклучувајќи Iphone X, 6, 7, 8, 6s Плус, Galaxy S4 S5 S6 S7. Изработена Од Специјална Водоотпорна Рипстоп Ткаенина Со Квалитетен Патент, Штити Од Прскање Дожд и Вода, Така што Вашите Вредни Работи Ќе Останат Секогаш Суви и Безбедни, Внатрешноста Е Изработена од Издржлива, Но Мека И Мазна Ткаенина која Го Штити Вашиот Телефон од Гребнатини. Идеална Џебна Торбичка За Појас За Половината За Мажи и Жени, Не Само Издржлива, Туку И Лесна и Компактна за Вашето Удобно Носење, Лесно Можете Да ја Закачите На Која било Страна Околу Половината или На Која било Странична Лента На Вашиот Ранец, Високите Рефлектирачки Елементи Ја Гарантираат Вашата Видливост и Безбедност Ноќе.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата