• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет За Кутии за ручек, Кутија За Ручек За Деца, Комплет За Складирање Храна Отпорен на Истекување од 1200 литри, Кутија За Ручек 3 Прегради Безбедна За Микробранов?

Комплет За Кутии за ручек, Кутија За Ручек За Деца, Комплет За Складирање Храна Отпорен на Истекување од 1200 литри, Кутија

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

●БЕЗБЕДНА КУТИЈА за РУЧЕК СО 3 ВО 1 ПРЕГРАДА, Бенто Кутија е наменета за деца, деца и Возрасни 3-те прегради се совршено поделени за да го нахранат апетитот и сеопфатната исхрана на децата, децата, Возрасните, дури и возрасните; нашата цел е да промовираме здрави . €ПЕРФОРМАНСИ ОТПОРНИ на ИСТЕКУВАЊЕ q контејнерот за ручек може цврсто да се затвори, нашиот воздушен и отпорен на истекување капак нема да истекува вода, така што ќе можете безбедно да носите храна. ●Греење, Ладење И Чистење На Микробранова Печка(Без капаци, 2-4 минути под 248w/120 qu); Безбеден Замрзнувач(≧-4ur/-20€); Безбедна Машина за Миење Садови(само горната решетка, миењето раце се препорачува за капакот за да се избегне каква било деформација предизвикана од перење на висока температура и притисок). ①Здраво И Избалансирано Со три прегради, можете да донесете различни видови храна за вашиот ручек само во еден контејнер. Контејнерите за ручек со контрола на порциите ви помагаат да го одржите планот за исхрана и да изгубите тежина. Кога поминувате поголем дел од времето на работа, добивате помалку време за ручек.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата