• Со попуст
  • Неодамнешно
Денот на вљубените Налепници За Уметност За Нокти Налепници Срца Украси ЗА Нокти 3Д Самолепливо Злато Сребро Црно Бело Ласерско Љубовно Срце Купидон Уметнички Бук?

Денот на вљубените Налепници За Уметност За Нокти Налепници Срца Украси ЗА Нокти 3Д Самолепливо Злато Сребро Црно Бело Ласерско Љубовно

 
DEN 127.84

Количината на стоката
Това е достапна

【Ќе добиете 6 налепници за нокти на Денот на Вљубените, модели, вклучувајќи срца, стрели на купидон, уметнички букви и многу повеќе, со дизајни на графити за да ги направите вашите нокти поуникатни и позабавни `+6 БОЈА】 оваа љубовна срцева шајка за нокти доаѓа во 6 бои за избор, златна, сребрена, црна, бела, ласерска златна и ласерска сребрена, различни бои ќе ви донесат на вас и на вашата сакана чувство на романса и мистерија. 【Нашите украси за нокти за денот На Вљубените се изработени од висококвалитетни еколошки материјали, кои се погодни за кожата, без мирис и нема да се лепат едни на други. ●ЛЕСЕН за УПОТРЕБА】 романтичните љубовни материјали за нокти се самолепливи, само изберете ја вашата омилена шема и залепете ги налепниците за нокти на ноктите, ноктите на прстите, лажните нокти итн. `+СОВРШЕН ПОДАРОК】 Убавината е во природата на секоја жена, налепницата за нокти за графити е совршен подарок за жени и девојки. Можете да го дадете на девојката што ви се допаѓа и да поминете прекрасен Ден на Вљубените со неа, чувствувајќи ја оваа длабока љубов околу вас и двајцата. Име на предметот : Денот На Вљубените 6 Бои Романтични Графити Налепници За Нокти Карактеристика Ставка : 3Д Самолеплива Налепница За Нокти Количина : 6 Листови Форми : Љубовни Срца, Стрели На Купидон, Уметнички Букви итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата