• Со попуст
  • Неодамнешно
Сталвил 01011014 1/4 Приклучок За Погон На Шина Изработен Од Челик Со Високи Перформанси, Хромиран, За Надворешни Завртки Со Погон На Шина И Помага Прицврстете Завртки С?

Сталвил 01011014 1/4 Приклучок За Погон На Шина Изработен Од Челик Со Високи Перформанси, Хромиран, За Надворешни Завртки Со Погон На

 
DEN 686.40

Количината на стоката
Това е достапна

ВРВЕН КВАЛИТЕТ Овој приклучок за навртки за навртки е изработен со цврст, висококвалитетен челик со полиран хромиран финиш за да се спречи ' рѓосување. Овој приклучок за шипки има профил на погон против лизгање што овозможува висок пренос на сили во становите на навртките и завртките без да ги оштети. Сталвил Висококвалитетните Приклучоци се отпорни на корозија, нежни за главите на прицврстувачите и имаат висока јачина на вртежен момент. Овој клуч за навртки за навртки може да се користи за надворешни завртки со погон на шина и во автомобилски области каде што треба да се постигне висок вртежен момент. ПРОИЗВЕДЕНО ВО ГЕРМАНИЈА. Произведени под најстроги услови за контрола на квалитетот и се придржува до спецификациите МС-33787 и МИЛ-В-8982. 6,3 мм (1/4") Приклучоци сплин-диск сплајн големина 7/16 "л. 6,3 мм (1/4") Приклучоци сплин-диск Сплајн големина 7/16 " Л. сталвил клучеви и приклучоци имаат софистициран Профил На Погон Против Лизгање. Благодарение на овој профил, применетите сили се пренесуваат идеално во становите на навртки и завртки. Ова овозможува да се применат дури и големи сили без да се предизвика оштетување на завртката и навртката. Сталвил Висококвалитетниот штекер со Високи Перформанси ја обезбедува истата сигурност. Бидејќи се направени од цврст, висококвалитетен челик, тие имаат исклучително тенки ѕидови и сепак се исклучително еластични. Овој приклучок за навртки за навртки е хромиран за да спречи ' рѓосување и да го олесни чистењето. Ги исполнува спецификациите МС-33787 и МИЛ-В-8982. Ова е алатка за автомеханичар и сервисери и е широко користена во автомобилски и индустриски области каде што треба да се постигне вртежен момент со високи перформанси. Приклучокот за шилести помага да се затегнат завртките со висока јачина до високи оптоварувања на вртежниот момент.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата