• Со попуст
  • Неодамнешно
ЦД-плеер за полнење со CD со Bluetooth Wallид, монтиран ЦД музички плеер за автомобил/патување дома Аудио Вграден звучници Поддршка ЦД, USB идеално за подароци и декор за дом?

ЦД-плеер за полнење со CD со Bluetooth Wallид, монтиран ЦД музички плеер за автомобил/патување дома Аудио Вграден звучници Поддршка ЦД, USB

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

【Мултифункционален ЦД плеер】 Плеерот има широка компатибилност и може да се користи како ЦД плеер, Bluetooth звучник, FM радио и USB плеер Можете исто така да го поврзете вашиот CD -плеер со слушалките преку 3,5 mm аудио приклучок за приватни музички моменти. Поддржете ја ЦД, MP3, WMA и U репродукција на диск (само MP3 формат). 【Bluetooth CD плеер】 Ова е ЦД плеер со Bluetooth и вградени стерео звучници, можете да го поврзете CD-плеерот со други уреди со Bluetooth (телефон/таблет/лаптоп) за подобро аудио искуство. (Забелешка : Овој CD плеер нема функција на Bluetooth менувач и не може да се поврзе со други Bluetooth звучници или слушалки преку Bluetooth. 【Компактен и преносен】 ЦД плеер е компактен, лесен и лесен за носење или складиран. Можете да уживате во омилената музика со ЦДС совршено дома, во автомобилот или на патувањето, без разлика каде одите. 【Совршен подарок】 Подарок за деца, семејство и пријатели. Погодно за учење на деца на јазик, пренатално образование и рано образование, погодно за стари лица да свират танцувачка музика и семејни забави. Погодно е за пријатели кои сакаат К-поп музика. Погоден за украс за дома или кафе. 【Пакет и гаранција】 Содржина на пакетот : Преносен ЦД плеер, адаптер за напојување, далечински управувач, комплет за монтирање на wallидови, плоча со wallидови, прирачник за корисникот, биро за држачи, покривка за прашина. 【Мултифункционален ЦД плеер】 Плеерот има широка компатибилност и може да се користи како ЦД плеер, Bluetooth звучник, FM радио и USB плеер. Можете исто така да го поврзете вашиот CD -плеер со слушалките преку 3,5 mm аудио приклучок за приватни музички моменти. Поддржете ја ЦД, MP3, WMA и U репродукција на диск (само MP3 формат). 【Bluetooth CD плеер】 Ова е ЦД плеер со Bluetooth и вградени стерео звучници, можете да го поврзете CD-плеерот со други уреди со Bluetooth (телефон/таблет/лаптоп) за подобро аудио искуство. (Забелешка : Овој CD плеер нема функција на Bluetooth менувач и не може да се поврзе со други Bluetooth звучници или слушалки преку Bluetooth. 【Компактен и преносен】 ЦД плеер е компактен, лесен и лесен за носење или складиран. Можете да уживате во омилената музика со ЦДС совршено дома, во автомобилот или на патувањето, без разлика каде одите. 【Совршен подарок】 Подарок за деца, семејство и пријатели.


Клучни карактеристики

- Support Format:
CD, CDR-R, CD-RW, MP3, WHA
- Power supply:
AC100-220V, 50Hz/60Hz
- Speaker:
4Ω5W * 2
- Net Weight:
850g
- Product Dimension:
18.9cm x 18.9cm x 3.7cm / 7.4'' x 7.4'' x 1.4''
★ Package List:
1 x CD Player, Power Adapter, User Manual, Remote Control, Wall-mounted Plate, Desk Stand, Screws:
★ Warm Tips:
- This CD player does not contain CD.:
- Please bring your own plug converter.:
- Manual measurement, please allow slight errors on size. :

Слични производи во категоријата