• Со попуст
  • Неодамнешно
Цртичка Камери Огледало Планината, со 16 Различни Зглобови, Компатибилен СО APEMAN, UGSHDI, Стариот Ајкула, Vantrue, Rexing V1P, YI 2.7, Z-Edge, Peztio, Falcon F170, Roav, Kdlinks X1, Crosstour и 99% Цртичка Каме?

Цртичка Камери Огледало Планината, со 16 Различни Зглобови, Компатибилен СО APEMAN, UGSHDI, Стариот Ајкула, Vantrue, Rexing V1P,

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Дојдете со 10+ различни споеви, погодни за 99% цртичка камера, Различен комплет за споеви за да одговараат на повеќето Камери За Автомобилски Цртички, ГПС, Акциона Камера Не е компатибилен Гармин Цртичка камери. Лесно инсталирање и отстранување, не се потребни алатки, никогаш не паѓаат од шофершајбната. Монтирајте ја вашата камера зад ретровизорот на автомобилот, обезбедува подобар поглед на возачите. Вистински дизајн на ротација од 360 степени, прилагодете се на кој било агол што го сакате. Вртливата Глава На Адаптерот За Топка Обезбедува Флексибилност За Позиционирање На Камерата. Овој вид на монтирање треба да се користи на ретровизорот кој има простор на задниот дел од огледалото (цилиндричен облик на стеблото 0.4" долг минимум) .Ве молиме проверете слики за повикување пред купени.


Клучни карактеристики

Material:
POM plastics+Rubber+Screw Net weight

Слични производи во категоријата