• Со попуст
  • Неодамнешно
2,4GHz беспилотно летало со двојно 4K HD WiFi FPV Камера за далечински управувачки играчки - LED светло, режим без глава, режим на одржување на надморска височина, тркалање 360 ?

2,4GHz беспилотно летало со двојно 4K HD WiFi FPV Камера за далечински управувачки играчки - LED светло, режим без глава, режим

 
DEN 752.00

Количината на стоката
Това е достапна

? Во исто време, користејќи напредна технологија за пренос на реално време FPV, можете да го видите прегледот на првата личност во реално време на апликацијата преку Wi Fi Transmins, автоматски да го чувате и да го споделите на социјалните медиуми во секое време ? ? 【Специјални ефекти 360 ° ролна】 2,4 GHz технологија усвоена за анти-мешање.4 канал што може да направи искачува, спуштање, напред, наназад, лев лет на тротоарот, лет на десниот тротоарот и тркалање 360 °. кои можат да имаат постабилно летање и да бидат лесни за контрола. Имајте 3-ниво на брзина на летање за да се префрли што може да се забавува со летањето. ? 【Интелигентно избегнување на пречки】 Интелигентно избегнување на пречки од предната, левата и десната страна. Кога функцијата за избегнување на пречката е вклучена, таа автоматски ќе избегне пречки. Преку мобилна апликација со VR очила, можете да ја почувствувате празнината од гледна точка. Светлата светла го прават летањето поспектакуларно, особено во темнината. ? Авионот автоматски ќе препознае и ќе одговори интелигентно на фотографии и видео поддршка. ? Поголем дизајн на корисникот, придружен со детален прирачник, дава точни упатства за функциите и употреба на овој дрон со висока дефиниција. Add it to the shopping cart now and buy it as a great gift for your friends, sons, grandchildren, etc. ❤️♛ Welcome To Store ♛❤️ ⭐【★About Us - Read Before Buying★】⭐ ⚠If you have any question you секогаш може да ни испрати е-пошта. Ние ќе го решиме вашиот проблем што е можно поскоро. ⚠ Нашата цел е да обезбедиме услуга за клиенти од прва класа. Никогаш нема да дозволиме нашиот клиент да претрпи загуба, ве молиме да ни дадете шанса да ви служиме.


Клучни карактеристики

100% brand new and high quality. :
Quantity:
1pc.
Material:
Plastic/Metal/ Electronic components.
Color:
Black,Blue
Frequency:
2.4G.
Lens parameters:
Dual 4K lens.
Channels:
4CH.
Suitable age:
14+.
Body Battery:
3.7V 1800mAh lipo.
Charging time:
60 mins.
Flying time(Single battery):
12-15 mins.
R/C Distance:
100 meters.
Image Transmission Distance:
60-80 meters.
Image transmission signal:
WiFi.
Charging mode:
USB charging cable.
R/C Mode:
Left hand throttle.
Speed gear:
Fast/Medium/Slow.
Lens Angle:
Adjustment,0-90 degrees.
Remote battery:
3xAA Battery (NOT Included).
Product Folded size:
11.9x7.5x4.9cm(4.6x2.9x1.9in).
Product Unfolded size:
21.4x21.4x4.7cm(8.4x8.4x1.8in)(none retainer).
Packing size:
22x17.5x7cm(8.7x6.9x2.8in).
Product net weight:
0.32kg/0.7lb.
Product gross weight:
0.385kg/0.91lb.
Package Contents:
1xDrone. :
1xRemote control. :
2xInstructions. :
4xProtective rings. :
2xSpare blades. :
1xUSB cable. :
1xScrewdriver. :
1xStorage bag. :
1xBattery :

Слични производи во категоријата