• Со попуст
  • Неодамнешно
10 парчиња ротациони датотеки во волфрам карбид мелење на мелница за мелење на главата за мелница за дрво, пластика и материјали со мала густина)

10 парчиња ротациони датотеки во волфрам карбид мелење на мелница за мелење на главата за мелница за дрво, пластика и материјали

 
DEN 255.84

Количината на стоката
Това е достапна

Премиум материјал : фалсификуван со волфрам карбид и зацементиран карбид, отпорен на абење и исто така многу издржлив Висока ефикасност : Зрното на сечилото ќе го олесни отстранувањето на чиповите и ќе ја зголеми ефикасноста на мелење. 10 парчиња во 1 сет : Постојат 10 парчиња мелење датотека во различни големини, задоволување на вашите различни работни потреби. Со пластична кутија : Доаѓа со пластична кутија, и носењето и складирањето се многу полесни за секојдневна работа. Широка апликација : За дрво, пластика и материјали со мала густина, идеални за обработка на дрво, полирање, итн. Функција : 10 парчиња во 1 сет : Постојат 10 парчиња мелење датотека во различни големини, задоволување на вашите различни работни потреби. Висока ефикасност : зрно на Сечилото ќе го олесни отстранувањето на чиповите и ќе ја зголеми ефикасноста на мелење. Со пластична кутија : Доаѓа со пластична кутија, и носењето и складирањето се многу полесни за секојдневна работа. Спецификација : Тип на ставка : Филематеријал : Тунфрам карбид + зацементирана карбиданк Дијаметар : Прибл.


Клучни карактеристики

Item Type:
File
Material:
Tungsten Carbide + Cemented Carbide
Shank Diameter:
Approx. 3mm / 0.1in
Blade Diameter:
Approx. 6mm / 0.2in
Total Length:
Approx. 42 ~ 51mm / 1.7 ~ 2in
Working Length:
Approx. 7 ~ 16mm / 0.3 ~ 0.6in
Package List:
10 x Doubel Cut File:
1 x Blue Plastic Box:
or:
10 x Single Cut File:
1 x Transparent Plastic Box:

Слични производи во категоријата