• Со попуст
  • Неодамнешно
Микикит 25 парчиња Сензор Електрични Мотори Удобен Сензор За Ефект На Сала Легура На Легура На Електричен Мотор Сензори За Движење Сензор За Движење Модул За Сала З?

Микикит 25 парчиња Сензор Електрични Мотори Удобен Сензор За Ефект На Сала Легура На Легура На Електричен Мотор Сензори За Движење Сензор За Движење

 
DEN 123.04

Количината на стоката
Това е достапна

легура А3144 Сала Ефект Сензор : тоа е лесно да се инсталира и да го користите, исто така можете да го отстраните сами. Поправка на гас за електричен Велосипед : работната температура е -40 exc до +100 exc, 3 терминали должина околу 15mm/0,59 инчи. Сензор За ефект Линеарнаatiиометриска : мини големина, можете да ја однесете насекаде. Сензор За Ефект На Сала : материјал за заштита на Животната средина и отпорен на абење. сала ефект транзистор. Корисен Сензор За Ефект На Сала : мини големина, можете да го носите насекаде. Список на пакети 25 х Карактеристики на сензорот-Големина : Околу 1, 6х0, 4х0, 1см/ 0, 63х0,16х0, 04 Инчен Сензор За Ефект На Метална Сала. - Материјал : легура метал декор. - Боја : избрани сензори за ефект На сала во боја. - Лесен е за инсталирање и користење, исто така можете сами да го отстраните цврст сензор за ефект на сала. - Со функција на магнетоелектричен ефект, поудобно да се користи Удобен Сензор За Ефект на Сала. - Изработен од добар материјал за практична и издржлива употреба Удобен Сензор За Ефект На Сала Сензор За Ефект На Метална Сала Сензор За Ефект На Сала сензор за сензор За сала За Домот Сензор За Ефект на Сала прекинувач За ефект На Сала Без Четки Сензор За Ефект На Сала на Електричен Мотор сензор за ефект на сала а3144 сала сала за сензор за ефект на сала.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата